Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tegyem át így a gépem...

Hogyan tegyem át így a gépem win xp-re?

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy ismerős fel tette nekem a gépre a win 7 de nagyon gyenge a proci benne ez a gép eleve csak netezésre kell de még igy nagyon arra se jó ahogy el indytom akkor 100% aktiv a procim

szóval a lényeg az hogy azért ne mbírom újra tenni a gépem mert amikor pl ki kapcsolom táőről mint pl tegnap villámlot és ott kapcsoltam ki be jön ugye hogy munkamenet helyre allátása és akkor ott még nem kapcsol be a billentgyűzek a jól emlékszem a multkor is amikor telepítettem az volt a baj hogy irta hogy nyomjak meg egy gonbot és nem birtam mert ugye nem volt be kapcsolva a billentyűzet és nem tudtam vele semmit se csinálni :s most mi tévő legyek nagyon lassú így a gép Bocs a regényért

2012. júl. 25. 20:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Kérd meg azt az ismerőst hogy rakjon rá XP-t.
2012. júl. 25. 21:36
 2/2 anonim ***** válasza:

USB-s a billentyűzeted? Ha igen és azért nemmegy, akkor:

Menj a BIOS Setup-ba (DEL gombbal szoktak belemenni a régi gépekben) Ha tudsz arról küldj képet, ahogy a SETUP-ba vagy... Ha nem akkor keress olyat, hogy Integrated Peripherals ott az Onboard Device-t és ott az USB Keyboard Support-ot.

2012. júl. 27. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!