Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tegyem biztonságossá a...

Hogy tegyem biztonságossá a gépem? Nagyon fonts és nem csak a gépről van szó

Figyelt kérdés

Volt egy srác aki msn-re felvett.Személyesen nem ismerem és folyton cam-ozni akart velem de nekem most nem jó a kamerám és nem értette meg.Azzal fenyegetőzött hogy feltöri a számítógépem és nem fogok tudni semmit sem csinálni a nettel még az oldalt is megmutatta hogy-hogy fogja csinálni.Én letöröltem az ismerőseim közül,de félek.Hogy tudnám biztonságosabbá tenni a gépem.

Egy kétségbeesett lány

2011. okt. 19. 18:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a pofája volt nagy. Beteg állat. Kerj meg egy ismeröst h tegyen neked vmi jo virusirtot, mast nem tudok mondani.
2011. okt. 19. 19:04
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot:)csak mégis nagyon rossz volt hogy valaki képes ilyesmire:(!de megfogadom nagyon kösszi:)
2011. okt. 19. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!