Hogy tegyem újra a gépem ha nem nyílik a cd író?
Figyelt kérdés
Tudom, ha valami hegyessel benyomom azt a kis lyukat akkor kinyílik, de ez így sem.2010. aug. 1. 18:18
1/9 anonim válasza:
Házilag így nem is fog menni...Vidd el szerelőhöz. 3000ért csinálták a laptopom..és nem itthon tákoltam, amivel esetleg mégnagyobb kárt okozok.
2/9 anonim válasza:
bezony ám... El is kell találni a nyitófület, nem csak bedugdosni minden vacak vékony drótot... Nekem nagyon megéri azt a 3000 pénzt, hogy kihívsz megjavítani... Amúgy egy gombostűvel a legegyszerűbb kinyitni, lehetőleg a lyuk alsó felébe kell irányítani a tűt, amíg meg nem akad, és beljebb nyomni. lehetőleg kikapcsolt gépnél, mert az elektronika biztos visszahúzza a tálcát. Ha beesik a tű, akkor más szögből kell próbálkozni. Lehetőleg óvatosan.
3/9 anonim válasza:
Hát... én egy régebbi cd íróm tálcáját hatalmas szenvedések árán egy kés segítségével kifeszítettem és kihúztam... Ha végig kitudod húzni, utána visszatolod picit, kiadó gombbal játszol, egy idő után megára talál. De ezt a módszert nem javaslom, mert sérülhet, akár el is törhet a tálca!
4/9 anonim válasza:
késsel ne! Ne feszegesd a tálcát kívülről, max leszakítod az előlapját. A zár úgyse fogja engedni, hogy csak úgy kihúzd.
5/9 anonim válasza:
erre a kérdésre is, érvényes az alábbi:
6/9 A kérdező kommentje:
Már nem egyszer nyitottam ki azzal és mindig kinyílt, de most nem. Tehát nem azzal a baj, hogy nem jól csinálom, csak amióta fent voltak a szerelők azóta sz*r.
Nincs pénzem javítgatni, hanem valami megoldás kéne, hogy enélkül, hogy tudom újratenni?
2010. aug. 1. 18:35
7/9 anonim válasza:
18.30-as: nekem sikerült annakidején, késsel. Ezek szerint erősebb voltam a zárnál ^^. Utána még jóideig működött.
kérdezőnek:
De tényleg nem ajánlom a módszert én sem. Az, hogy egyszer szerencsém volt, nem jelenti azt, hogy neked is lesz :D
8/9 anonim válasza:
cd olvasót már kukába dobja mindenki,szerintem bemész a pc bódba azt 300 ft-ér ráddobnak egyet
9/9 anonim válasza:
Cseréltesd ki CD_DVD író-olvasóra, pl. ASUS-ra, azok jók és nem drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!