Miért okoskodik ennyit dr. Bosko?
Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó érzés, hogy utálnak.. =)
Hart, nekem szerintem kevesebb idő kellett egy ilyenhez, mint nektek Pandával! :D
Az a jó ha beleszólnak föleg mert Bosko talán konyít is valamit hozá
.
amugy azzal ám sokat elmondtál hogy Asrock alaplap ez mit jelent?
lehetséges hogy asrock helyet egyik jobban megérte és az is lehet hogy asrock érte meg
szóval nem értem ajánlota e vagy helyete máskat mondot
szóval amugy meg egész kérdés értelmetlen és nem lényeges szerintem
"Hart, nekem szerintem kevesebb idő kellett egy ilyenhez, mint nektek Pandával! :D"
A kettő azért nem ugyan az. Kissé hosszú a sztori, nem untatok senkit. Amúgy is ez még csak egy ember :)
"ASRock alaplappal meg hasonlók?"
Kifejtenéd?
aranyos vagy:)
metin 2 t meguntad és idejötél szórakozni kicsit?:)
" hogy mindenkinek azt a köztudottan nevenincs, rossz minőségű alaplapot ajánlja."
Köztudottan? Áh én erről mostanság nem tudok, az utóbbi időben jelentősen megugrott a minőség. ,
" AMD-ket rak, azokról is köztudott, hogy melegednek, sokat fogyasztanak és szarok."
Ezt akarod, hogy kommentáljam?
Ember ennyi hozzáértéssel mit vársz? Két mondatot írtál, mindkettő akkora marhaság. Én szívesen hallgatom a baromságaidat tovább, rajta.
Hart: kommentáld. ezek pedig így vannak ahogy leírtam ez az igazság csak ti vagytok annyira beszűkült agyú emberek hogy nem látjátok meg azt ami a szemetek előtt van
#7: végre egy ember. neked is ezek a bajaid vele?
"#7: végre egy ember. neked is ezek a bajaid vele?"
Nem. Miért nem? Mert veled ellentétben én értek valamennyit hozzá.
Nekem az a gondom, hogy nincs meg az a háttértudása ami ezt a pofát ellensúlyozná. Pl az említett Panda Péternél ez meg van, nem közkedvelt, de a hozzáértését nem támadják meg.
"ezek pedig így vannak ahogy leírtam ez az igazság csak ti vagytok annyira beszűkült agyú emberek hogy nem látjátok meg azt ami a szemetek előtt van "
Pont Hartnak...jól van, először fele annyi érts hozzá mint ő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!