Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért okoskodik ennyit dr. Bosko?

Miért okoskodik ennyit dr. Bosko?

Figyelt kérdés
Csak engem idegesít, hogy állandóan, minden konfigba beleszól, hogy ez nem jó az nem jó amaz nem jó és folyamatosan löki a hülyeségeit, ASRock alaplappal meg hasonlók?

#konfiguráció #dr. Bosko
2012. júl. 25. 10:22
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
87%

Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó érzés, hogy utálnak.. =)

Hart, nekem szerintem kevesebb idő kellett egy ilyenhez, mint nektek Pandával! :D

2012. júl. 25. 10:51
 2/42 anonim ***** válasza:

Az a jó ha beleszólnak föleg mert Bosko talán konyít is valamit hozá

.

amugy azzal ám sokat elmondtál hogy Asrock alaplap ez mit jelent?

lehetséges hogy asrock helyet egyik jobban megérte és az is lehet hogy asrock érte meg

szóval nem értem ajánlota e vagy helyete máskat mondot

szóval amugy meg egész kérdés értelmetlen és nem lényeges szerintem

2012. júl. 25. 10:59
 3/42 anonim ***** válasza:
34%

"Hart, nekem szerintem kevesebb idő kellett egy ilyenhez, mint nektek Pandával! :D"

A kettő azért nem ugyan az. Kissé hosszú a sztori, nem untatok senkit. Amúgy is ez még csak egy ember :)

"ASRock alaplappal meg hasonlók?"

Kifejtenéd?

2012. júl. 25. 11:06
 4/42 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy mindenkinek azt a köztudottan nevenincs, rossz minőségű alaplapot ajánlja. Nem beszélve arról, hogy minden gépbe AMD-ket rak, azokról is köztudott, hogy melegednek, sokat fogyasztanak és szarok.
2012. júl. 25. 11:19
 5/42 anonim ***** válasza:
79%

aranyos vagy:)

metin 2 t meguntad és idejötél szórakozni kicsit?:)

2012. júl. 25. 11:22
 6/42 anonim ***** válasza:
76%

" hogy mindenkinek azt a köztudottan nevenincs, rossz minőségű alaplapot ajánlja."

Köztudottan? Áh én erről mostanság nem tudok, az utóbbi időben jelentősen megugrott a minőség. ,

" AMD-ket rak, azokról is köztudott, hogy melegednek, sokat fogyasztanak és szarok."

Ezt akarod, hogy kommentáljam?

Ember ennyi hozzáértéssel mit vársz? Két mondatot írtál, mindkettő akkora marhaság. Én szívesen hallgatom a baromságaidat tovább, rajta.

2012. júl. 25. 11:23
 7/42 anonim ***** válasza:
44%
Nekem se szívem csücske Brosko, de te kérdező ritka nagy barom vagy már nem azért.
2012. júl. 25. 11:28
 8/42 A kérdező kommentje:

Hart: kommentáld. ezek pedig így vannak ahogy leírtam ez az igazság csak ti vagytok annyira beszűkült agyú emberek hogy nem látjátok meg azt ami a szemetek előtt van

#7: végre egy ember. neked is ezek a bajaid vele?

2012. júl. 25. 11:30
 9/42 anonim ***** válasza:
77%
Mi bajod az AMD-kel? Örülj neki, hogy tudsz válogatni a procik közül... Fogadjunk Intel van a gépedben Nvidia kártyával...
2012. júl. 25. 11:32
 10/42 anonim ***** válasza:
63%

"#7: végre egy ember. neked is ezek a bajaid vele?"

Nem. Miért nem? Mert veled ellentétben én értek valamennyit hozzá.

Nekem az a gondom, hogy nincs meg az a háttértudása ami ezt a pofát ellensúlyozná. Pl az említett Panda Péternél ez meg van, nem közkedvelt, de a hozzáértését nem támadják meg.

"ezek pedig így vannak ahogy leírtam ez az igazság csak ti vagytok annyira beszűkült agyú emberek hogy nem látjátok meg azt ami a szemetek előtt van "

Pont Hartnak...jól van, először fele annyi érts hozzá mint ő...

2012. júl. 25. 11:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!