SSD-vel kapcsolatos kérdések?
több kérdés merült fel bennem SSD vel kapcsolatban.
-egy jobb minőségű meddig bírja, feltéve hogy csak oprendszer van rajta
-a gép érezhetően gyorsabb lenne tőle
-mekkora ssd kéne egy 64 bites Win7-nek
-ajánlanátok egyet max 20e. Ft ig
(ezek kérdések akartak lenni, csak nem írtam a végére kérdőjelet, mert úgy nem engedi kiírni)
Köszönöm!
Hogy konkrétan meddig bírja az a felhasználástól is függ, de egy normálisabb darab már egész jól elvan évekig is.
Érezhetően gyorsabb lesz a rendszer, sőt, már meghökkentően gyors lesz.
Szerintem egy 64GB-oson már kényelmesen el lehet férni, ha csak a rendszer és a szükséges programok vannak fent.
De fontos hogy legalább 20-25%-át mindig szabadon kell hagyni, különben nagyon megrövidül az élettartama!
20 körül én ezt ajánlom:
Viszont ehhez nincs beépítő keret meg sallang. Ha keret is kell, met pl nincs 2,5"-os hely SSD-nek a házadban, akkor kicsit többért:
20K-ért nincs olyan, ami elég lenne a win-nek, meg a leggyakrabban használt programokhoz.
Ha csak az op. rendszert teszed fel rá, az még kevés ahhoz, hogy gyorsabb legyen a gép. Legfeljebb gyorsabban ál fel a rendszer .
A 830-as Samsung, amit Sylar7 linkelt jó. Viszont 21k-ért van Corsair Force GT 60GB-s is. (Elméletileg) gyorsabb mint a Samsung, bár a 830-as egy betonbiztos SSD.
- Általánosságban elmondható, hogy évekig.
- Elég a 60/64GB + leggyakrabban használt programok (VLC, Böngésző, Vírusirtó stb...)
-Ajánlottam.
és erről mit gondoltok? van hozzá beszerelőkeret is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!