Mr.repoz kérdése:
GeForce GT520 hiba?
Figyelt kérdés
Vásároltam ma egy GT520 1GB-os videókártyát. Feltelepítem a drivert és miútán ujraindítom fogja magát bedob egy kék képernyőt kb. 1 másodpercig és újraindul. Csak ugy kapcsol be ha arra megyek rá, hogy legutóbbi helyes konfiguráció betöltése, ha arra megyek hogy windows normál indítása akkor ugyanez ( kék képernyő és újraindul ). Tehát nem tudom feltelepíteni a VGA-t. Gépem többi adata: Asrock 4CoreDual-SATA2, 2GB RAM, 420W táp, Intel D915 2.8GHz.2012. júl. 24. 18:13
31/34 speeedyyy válasza:
Bazsi: Igen lefelé fog nézni, nem is rossz táp vedd meg :)
32/34 speeedyyy válasza:
Összeállítottam neked egy konfigot. Vinyód + gépház + dvd-iró maradhat a régi. [link]
33/34 bazsi003 válasza:
Köszi a segítséget rendes vagy akkor végül is ezt a gépet rakom össze és köszi még 1 szer jó éjt szia :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!