Mi lehet a baj a monitorommal?
Az lenne a problémám, hogy a két éves Dell akármilyen LCD monitorom újabban elég furcsán viselkedik. A helyzet röviden a következő: amikor bekapcsolom a gépet, majd külön benyomom a monitort (mindig kikapcsolom, akár ez is lehet a probléma) a kép bejön egy másodpercre, aztán elsötétül, viszont a monitor bekapcsolva marad. Akárhányszor bekapcsolom, ez történik... Már elvittem szervízbe (csak a gépet, mert tápproblémára vagy videokártyra problémára gyanakodtam) és ott azt mondták, semmi baja. Utána néhány napig rendesen működött a gépezet , ám tegnap este, mielőtt lefeküdtem megszokásból újra kikapcsoltam a monitort, gondoltam időközben kiheverte a bajait. Hát tévedtem. Reggelre ugyanazt csinálta.
Azon kívül, hogy lehetőleg ne kapcsoljam ki többet (nem fogom, isten ments!) tudtok valami tanácsot adni mit tehetnék? Előre is köszönöm!
Nem vagyok benne 100%.
Manapság a fogyasztói társadalom arról szól, hogy 1,5-2 év után tönkremegy minden, aztán vegyél újat, mert olcsóbb az új, mint a szerelés.
Javítani már szinte nem javítanak semmit, hanem cserélik az alkatrészt.
Elvileg meg tudják oldani, kérdés, gazdaságos-e, vagyis megéri-e foglalkozni vele.
A szerviz pár ezer forintért fogja megállapítani a hiba okát, amit elengednek, ha kéred majd a szervizelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!