Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy ASUS HD6670 videokártyához...

Egy ASUS HD6670 videokártyához milyen procit javasoltok? Elég neki a Dual Cores Intel ahol 1 magon van 1,8GHz vagy szükséges egy jobb? És ha igen akkor az mennyi GHz-es legyen? Illetve mennyit fogyaszt ez a VGA? Mert nem találtam erre leírást.

Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 08:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Oké, már csak a képre várok :D
2012. júl. 24. 15:55
 22/29 A kérdező kommentje:
A fenébe elfelejtettem belinkelni bocs. :D [link]
2012. júl. 24. 15:58
 23/29 anonim ***** válasza:

Sajna ezt is cserélni kellene. Nem megbízható fajta.

Na szóval úgy volt hogy szerintem egyenlőre vegyél VGA-t + tápegységet. Majd gyűjtesz új alaplapra meg procira, mert a mostaniakat felesleges "fejleszteni", mert már elavult. :)

Szerintem vegyél egy ilyen VGA-t: [link]

És egy ilyen tápegységet: [link]

A mostani VGA-t és tápegységet számíttasd be pcx-nél így olcsóbban kijössz. Természetesen a mostani CPU-d kevés lesz a VGA-hoz, de majd kibírod gondolom egy ideig vele:)

Egyenlőre a 2GB is elég minimumnak.

Aztán gyűjts minimum ezekre:

AMD FX-4100 processzor ~ 28 ezer Ft

Asrock 960GM/U3S3 FX ~ 15 ezer Ft

Kingmax 4GB DDR3 1333MHz ~ 6 ezer Ft

Igen, a későbbi fejlesztés kicsit soknak tűnik, de hidd el, jobban jársz így, mintha "kidobnál" pénzt egy régi, elavult cuccokra. Lehet okosan is újítani a gépet:)

Sok sikert a fejlesztéshez:D

2012. júl. 24. 16:05
 24/29 A kérdező kommentje:
Köszi még ha arra válaszolnál, hogy nekem van egy régi DDR1es alaplap, 4db ram(2db 512, 2db 256) egy Celeron procim 2,8GHz-el meg tápom és egy VGA-m. Ezeket is beszámítják, vagy egy termékhez csak egy terméket számítanak be? És ha beszámítják akkor mennyit érne ez náluk?
2012. júl. 24. 16:18
 25/29 A kérdező kommentje:
Illetve ilyen régi nagy TFT monitort is beszámítanak vagy azt már nem? :D
2012. júl. 24. 16:20
 26/29 anonim ***** válasza:

Bármilyen számítástechnikai cuccot beszámítanak, tehát azokat a régieket is szerintem. Csak olvasd el hogyan miket kell írni nekik emailbe, 1ik menüpontba leírták.

Olyan régi fajta monitort nem fognak szerintem:)

2012. júl. 24. 16:24
 27/29 A kérdező kommentje:
Rendben kösz. :) Viszont jó drága VGA-t mutattál ahhoz képes, hogy 20ezret akartam rászánni. :D Nembaj majd megnézem meddig megy le az ára. :)
2012. júl. 24. 16:39
 28/29 anonim ***** válasza:
Figyelj, összesen ahogy írtad 45 ezred lenne mindenre. Most hogy nem veszel meg az összeset, belefér 1 jobb VGA. Aztán majd gyűjtesz ha tudsz a többire, amit mondtam. Ha játszani akarsz, akkora VGA a legfontosabb, abból "illik" a lehető legjobbat venni.
2012. júl. 24. 16:44
 29/29 A kérdező kommentje:
Mondjuk igazad van ha játszunk akkor adjuk meg a módját. :D
2012. júl. 24. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!