Egy ASUS HD6670 videokártyához milyen procit javasoltok? Elég neki a Dual Cores Intel ahol 1 magon van 1,8GHz vagy szükséges egy jobb? És ha igen akkor az mennyi GHz-es legyen? Illetve mennyit fogyaszt ez a VGA? Mert nem találtam erre leírást.
Sajna ezt is cserélni kellene. Nem megbízható fajta.
Na szóval úgy volt hogy szerintem egyenlőre vegyél VGA-t + tápegységet. Majd gyűjtesz új alaplapra meg procira, mert a mostaniakat felesleges "fejleszteni", mert már elavult. :)
Szerintem vegyél egy ilyen VGA-t: [link]
És egy ilyen tápegységet: [link]
A mostani VGA-t és tápegységet számíttasd be pcx-nél így olcsóbban kijössz. Természetesen a mostani CPU-d kevés lesz a VGA-hoz, de majd kibírod gondolom egy ideig vele:)
Egyenlőre a 2GB is elég minimumnak.
Aztán gyűjts minimum ezekre:
AMD FX-4100 processzor ~ 28 ezer Ft
Asrock 960GM/U3S3 FX ~ 15 ezer Ft
Kingmax 4GB DDR3 1333MHz ~ 6 ezer Ft
Igen, a későbbi fejlesztés kicsit soknak tűnik, de hidd el, jobban jársz így, mintha "kidobnál" pénzt egy régi, elavult cuccokra. Lehet okosan is újítani a gépet:)
Sok sikert a fejlesztéshez:D
Bármilyen számítástechnikai cuccot beszámítanak, tehát azokat a régieket is szerintem. Csak olvasd el hogyan miket kell írni nekik emailbe, 1ik menüpontba leírták.
Olyan régi fajta monitort nem fognak szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!