Egy ASUS HD6670 videokártyához milyen procit javasoltok? Elég neki a Dual Cores Intel ahol 1 magon van 1,8GHz vagy szükséges egy jobb? És ha igen akkor az mennyi GHz-es legyen? Illetve mennyit fogyaszt ez a VGA? Mert nem találtam erre leírást.
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 08:54
11/29 anonim válasza:
Ebbe az alaplapba nem tudsz AMD processzort tenni, csak LGA775 foglalatú Intel procikat.
12/29 A kérdező kommentje:
A fene... Jó, hogy szóltál észre se vettem hirtelen. :D De RAM-ból mégis mit ajánlasz?
2012. júl. 23. 19:30
13/29 anonim válasza:
Próbálj szerezni használtan 4GB-t. De én személy szerint már nem fejlesztenék egy elavult foglalatot(LGA775).
Inkább LGA1155 az Inteltől, vagy AMD-től az AM3+, majd nemsokára az FM2-es foglalatok közül érdemes választani, ezeknek van jövője.
14/29 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, csak nincs pénzem egy teljesen új gépre sajnos. Ezért akarok most venni csak egy VGA-t meg RAM-t maximum még egy procit is. Viszont szerinted a Intel Dual-Core E3400 2.6GHz LGA775 Processzor megfelel az Asus HD6670-nek? Illetve a RAM-ok hány MHz-esek legyenek?
2012. júl. 23. 19:43
15/29 anonim válasza:
Én azt mondanám, hagyd most még a procit. Majd gyűjtesz újra. Veszel egyenlőre új VGA-t meg ramot, ha kell. Mennyi ramod van most?
Ja és majdnem kifelejtettem: tápegységed PONTOS típusa, márkája és teljesítménye?
16/29 A kérdező kommentje:
Jelenleg 2GB ramom van és mind a kettőnél az Aida azt írja ki, hogy 333Mhz-es. Viszont a tápegység típusát, nevét nem tudnám megnézni valamilyen programmal? Mert a hátulján nincs rajta, de ha ehhez egy program se jó, akkor leszedem a gép oldalát és megnézem.
2012. júl. 23. 19:48
17/29 anonim válasza:
Csak akkor tudod megnézni ha leveszed az oldalát.
18/29 A kérdező kommentje:
Akkor sajnos csak holnapra tudom neked leírni, mert minden szerszámomat elvitte ismerősöm. Holnap 17:00ra maximum leírom, mert 8órában dolgozom tehát elvileg 4ig vagyok de néha hamarabb el lehet jönni ha már nincs munka.
2012. júl. 23. 20:31
20/29 A kérdező kommentje:
Fernandez itt van egy kép a tápról remélem megtalálsz rajta minden infot amit kerestél. :D
2012. júl. 24. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!