Egy ASUS HD6670 videokártyához milyen procit javasoltok? Elég neki a Dual Cores Intel ahol 1 magon van 1,8GHz vagy szükséges egy jobb? És ha igen akkor az mennyi GHz-es legyen? Illetve mennyit fogyaszt ez a VGA? Mert nem találtam erre leírást.
Biztos hogy nem!
Nekem egy nagyon kicsivel jobb a vga-am (asus engt440 asszem) és jobb procim van (i3 3.30ghz) és ezzel se megy jól. Nekem azt mondták ,hogy a minimum egy erősebb i5.
Hogy mennyit fogyaszt? Fogalmam sincs.
SutaDani
Ha valami nem megy jól akkor az a VGA miatt lesz, mivel az a GT440 elég szutyok darab. Ha raksz bele egy i5-t rohadtul nem fog semmit változni a gép teljesítménye:D
SutaDani:
Először is. Elhiszem hogy csak 20 ezres VGA-ra volt pénzed. Csak annyi hogy annyiért egy sokkal jobbat kaptál volna, mint a GT440. Azért írtam róla azt, mert a legrosszabb ár/érték aránya van, ha nem hiszed, olvass utána.
És ha aláraksz egy i5-t, akkor hidd el, rohadtul nem lesz jobb a helyzet:) Mivel VGA limited lesz, de nagyon.
És biztos nem raktak alám fél milliós gépet:) 6évig volt egy nem valami erős P4es gépem, és nyári munkából hála tudtam venni egy 90 ezerért, ennyit erről.
Bocs az OFFért.
"ha azt mondanák, hogy mutass rá a memóriára be se tudnád tájolni."
Ja és saját magam raktam össze a gépet. Az oké személyeskedsz, de ne mondj olyanokat amik hülyeségek, úgy hogy rohadtul nem is ismersz:D köszi
Hogy ne csak offoljak.
Kérdező mennyid van a cuccokra összesen?
Talán elég a HD6670 alá a CPU, de nagyon necces.
Az hogy milyen ramot ajánlunk hozzá, tudni kéne az alaplap PONTOS típusát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!