Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol töltsem le a drivert?

Hol töltsem le a drivert?

Figyelt kérdés
Vettem egy ATI Radeon HD 7750 est es nem volt jo a cdn levö driver hozza ujrainstallaltam a windowsot es meg igyse megy tudnatok irni 32 bites windows xp hey ilzen drivert nagzon syepen kosyonom elore is ayert nincs ekezet mert meg nem huztam le a magyarositast es angol windowsom van

2012. júl. 21. 23:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az ablakokat megfelelően kitöltve a legűjjabb drívert ajánlja neked, akár magyar nyelven is. [link]
2012. júl. 22. 07:34
 2/13 A kérdező kommentje:

letoltottem be akartam installálni de valamiért nem veszi be ezt írja ki :Telepítes befejezödött A naplófájlban voltak hibák "Naplófájl megtekintése" és : [link]

aza hiba hogy nem a rendszergazda amiben bennevagyok a felhasznállóval ?? mert nemtom mi baja csináltam már egy újjat ami rendszergazda de ottsem meg és amit használlok ez is rendszergazda itt a kép : [link]

2012. júl. 22. 13:17
 3/13 anonim ***** válasza:

Jó akkor felejtsd el a Catalyst-et. Próbáld meg ezt leszedni. Nekem is ez van fenn pár hónapja, és annak ellenére , hogy nem ATI hivatalos driver, sokkal nagyobb tudású. Az előzőt azért távolítsd el!

Ennél aprogramnál van lehetőség egy kis tuningra is. Ezt tapasztalatból mondom, hogy nagyon sokat javít a játékokon.

[link]

2012. júl. 22. 13:34
 4/13 A kérdező kommentje:
Koszonom reméllem menni fog :)))))
2012. júl. 22. 13:43
 5/13 A kérdező kommentje:
Hiba:nem találtam az ATI videókártyát sem a Catalyst illesztöprogramot
2012. júl. 22. 13:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Az eszközkezelőben a windows felismeri a kártya jelenlétét ?
2012. júl. 22. 14:51
 7/13 A kérdező kommentje:
dx diagba??Nem,nem ismeri fel most installáltam újra a windows-ot mert akkor nem lehetett beinstallálni a kártyát mert a gép mindig befagyott a többi drivert rátettem má csak a grafikus kártya drivereit nem.Még azt sem ami bevan építve és most azt kéne megcsinálni hogy az ezkozkezelöbe (dxdiag-ba) kimutassa a grafikus kártyát csak kiírja azt a hibát amit mutattam képenn és nem tudom feltelepítteni amikor felkapcsolom a gépet akkor is kiírja ezt a hibát
2012. júl. 22. 18:35
 8/13 A kérdező kommentje:
Nemtudom telepítteni az AMD illesztoprogramot a cd-n ami van az rossz mert befagy tole minden tegnap este elinditottam és máma reggel megneztem és error-t írt ki ha lehúzok valahonnan drivert hozzá az vagy azt irja ki hogy a telepíttés sikeres A számitogep ujrainditasa szukséges ujrainditsa most ? /igen szóval restartolom és kiirja hogy nem találhato´a catalyst illesztoprogi vagy volt olyan driver is ami azt irja ki hogy a telepites sikeres de az illesztoprogramkor tortent egy hiba ott a naplófájl és ahhoz hogy ez mukodjon rendszergazda csopiba kell hogy tartozzak pedig mar ottvok..
2012. júl. 22. 18:42
 9/13 A kérdező kommentje:
mikor resizem a gépet ezt írja ki KÉP : [link]
2012. júl. 22. 19:33
 10/13 anonim ***** válasza:
Sajnos kifogytam az ötletekből.
2012. júl. 22. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!