Meiket töltsem le? Alalap telepítő drivert találtam, de nem tudom meiket szedjem le?
Figyelt kérdés
Találtam az alaplapomhoz telepítő drivert, de meiket töltsem le, mert nekem csak az alaplaphoz kell, a vga-hoz, hangkártyához, és a net kártyához nem kell.
Asus p4p800-vm
BIOS [BIOS History]
BIOS-Utilities
AUDIO
VGA
LAN
Utilities
Manual
És megnéztem, hogy az alaplapon a típus p4p800-vm/s, de a gyártó oldalán nme találtam ilyet. szerintetek jó lesz hozzá ez a driver??? vagy valaki, akinek ilyen van, tud ajánlani valamit? és az everest home is azt írja az alaplapról, hogy p4p800-VM.
2010. okt. 26. 20:26
1/1 anonim válasza:
Az alaplaphoz való driver mindig tartalmazza az intergrált videókártya, audió és LAN drivereket. Szal neked ezt kell letölteni, ennek kell, hogy benne legyen. Ezeket tartalmazza maga a driver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!