Honnan töltsem le a videó és hangkártya drivert?
Ehhez kellene: Megjelenítés:
Videokártya Intel(R) 82915G/GV/910GL Express Chipset Family (128 MB)
3D gyorsító Intel GMA 900
és ehhez: Hangkártya Analog Devices AD1981B(L) @ Intel 82801FB ICH6 - AC'97 Audio Controller [B-1]
Tehát a videókártyához és a hankártyához kellene nekem driver! az intel oldaláról már szedtem le egyet de nem jó! Szóval nagyon megköszönném ha valaki be tudná linkelni hogy ezt a 2 drivert honnan tudom letölteni, vagy legalább az egyiket!
Tessék:
Alaplap:
CPU típusa Intel Pentium 4 520, 2800 MHz (14 x 200)
Alaplap neve Dell OptiPlex GX280
Alaplapi lapkakészlet Intel Grantsdale-G i915G
Rendszermemória [ TRIAL VERSION ]
DIMM1: Samsung M3 78T6553BZ0-KD5 512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM (5-4-4-11 @ 266 MHz) (4-4-4-11 @ 266 MHz) (3-3-3-8 @ 200 MHz)
BIOS típusa Phoenix (02/09/05)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)
Kommunikációs port ECP nyomtatóport (LPT1)
Everest-ből másoltam ki!
Az a helyzet hogy telefonos távsegítséget nyújtok az egyik cimborámnak és kellene mindkettő telepítője. Viszont én egyiket se találtam meg ill. amit találtam felrakattam vele de nem működik!
De egy b**i ez a Dell letöltőoldal...
Itt az audio résznél lévőt, és a video résznél lévő "Intel - Driver" "82915G/GV/910GL Express Chipset Family"-t kell letöltened és telepítened.
Előző vagyok.
Video: [link]
A második lehetőséget válaszd.
Audio: na ez egy külön történet, mert nem elérhető a dell oldalán. (Fájl nem talalálható)
Szedd le és tedd föl ezt (előzőt töröld):
Aztán crack, és kód hozzá:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!