Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért jobb ha egy hardverben...

Miért jobb ha egy hardverben több cache memória van?

Figyelt kérdés
Néztem hogy van processzorban és winchesterben is. Új gépet szeretnék venni, főleg játékra használnám. Mennyire fontos hogy sok cache legyen CPU-ban és winchesterben, illetve a több miért jobb? Bocsánat, lehet idióta a kérdés de nagyon béna vagyok ilyen téren.
2012. júl. 19. 10:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Gondolom leginkább játékra használná

SSD nek meg igazából csak rendszerhasználatban van haszna

illetve késöbb is beszerezhet egyet

amugy viszonlag "baráti" ár a 67ezer egy asus 7850 ért

mikor kezdetben még 70 felett is volt áruk elégé

és max 60ra fog vissza esni azt sem egyhamar és azt kb. húzamosabb ideig tartani fogja lehet fél év múlva se kapsz 55 ért újonan ilyent valószinüleg újonan 60 as ár is nagyon "olcsó" lesz érte

használt piac meg más lapra tartozik

2012. júl. 19. 11:10
 12/12 anonim ***** válasza:

"Én sose adnék ennyit egy VGA-ra, mert túl nagy az áresés. Inkább vennék egy SSD-t és egy kisebb VGA-t"

Játékra inkább erősebb VGA kell. És a kérdezőnek játékra kell a gép. Az SSD-vel nem nyerne több FPS-t, csak gyorsabban töltene be a játék. Viszont a "Gamer" gépbe az egyik, hanem a legfontosabb a videokártya.

Kérdező: ha mehet feljebb az ár, ahogy írtad, akkor így jobb lenne:

[link]

www.ipon.hu

2012. júl. 19. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!