A következő konfigot rakattam magamnak össze: Alaplap: Gigabyte Intel LGA 1155 p67-DS3-B3 proci:LGA 1155 Core i5 2500k 3.3GHz 6MB cache BOX memória:Kingston HyperX Blu DDR3 1600MHz 8GB VGA:Sapphire PCIE HD 6870 1GB GDDR5 A skyrim ultrán elfut rajta?
Youtube-on az ehhez hasonló konfigokon elmegy a skyrim 30-40 fps körül. Nekem 5-10 fps-sel megy.
Ennek a gépnek bírnia kellene ultra-n a játékot, vagy ne is próbálkozzam vele?
Nekem kb ugyanez a konfig van, mindent vitt a legmagasabb beállításokon.
Próbáld meg a legújabb videókártya drivert:
Nekem egyes drivereknél más-más fps-t produkált.
Esetleg a felbontást vedd 1680x1050-re. De mondom, nekem hasonló konfiggal vígan fut.
Van 1.3 ig patch Skyrim hez
aztán van valami kis Freezy Fix patch is
igen amugy nem árt legfrisebb driver
directx et se árt frisiteni
aztán ha nagyon nem megy a simitás meg a szürés nemtudom mért olyan lényeges
kártyáknak van egy alap képjavítása ha fent van a driver
én szürés simitásal nem vetem sose észre nagy különbséget vagyis csak azt hogy beszagat játék
sok tesztben irtak eröl nagyon lefogja a szürés, simitás a Skyrimet 60-fps helyet 10fps re is lemegy...
Ha nem is full HD-ban, de mindennek el kéne mennie maxon...
Nekem ez van:
i5-2500K
4GB HyperX Blue 1600 MHz
Gigabyte HD6850oc
Asus P8P67 REV3
A Skyrim 45-60 FPS között mozog 1280×1024-nél minden maxon. (házban 75re is felmegy néha...)
Amúgy kérdezőhöz kérdésem lenne, amire lehetőleg üziben válaszoljon. Neked alap hűtés van a 2500-on? Meddig megy fel a hőmérséklet? Mert nekem alap hűtéssel Aida64 cpu stressnél felmegy 72 fokra, és a hűtő jól van rajta. Teljes stressnél meg 82 fokra, kicsit kikészültem, neked meddig megy fel? Írd meg lécci! Meg a Crysist próbáltad? Mennyivel megy? XD :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!