Ezen a configon full grafon mennyi lesz kb cod4ben az fps? Intel Core i5-750 ( 2,66GHz/8MB) /4 mag/, Kingston 4GB 1066MHz DDR3 ram, Sapphire Radeon HD4650 1GB GDDR2 . ezek a főbb jellemzői.
Sosem értettem az FPS-huszárokat.
Az a lényeg, hogy ne akadozzon, miért érdekel, hogy 100 vagy 200 az fps?
Cod4-ben ne álmodozz 250-ről iylen konfiggal. A VGA röhejgyenge, örülhetsz, ha fullon elrohan 50-el. Hiába a proci, a vga rettenetesen korlátoz. Ha meg erős karit(Radeon 4890, GF 260,275,285) teszel bele, akkor a procit legalább 4GHz-en járasd. Ez azért nem cod2, több kakaó kell a 250 fps-hez. Főleg full grafon.
Cod2-nél DX9-ben fullon már elég nagy órajel kell a 250-hez, nemhogy cod4-ben. Ezért tolják sokan a 2-őt DX7-ben. Úgy megy 250-et C2D 2.4Ghz körüli procival is.
50? :)
ugyan ilyen típusú videókari vt a notimban, csak 256os...azon ment el fullon 60fps-el x)
de kösz a kommentet
Sokan ezt hiszik, hogy akkor nagyobbat ugranak, meg jobban eltalálja az embert, ha nagobb az fps-e.
De ez csak parasztvakítás.
FPS az csak annyi, hogy másodpercenként hány képkockát jelenít meg, de attól, hogy 10-zel többet vagy kevesebbet nem fogsz háromszor akkorát ugrani.
Még amikor cod2-ztem akkor voltak ilyen beszólások, hogy oda min. 250 fps kell, hogy felugorjanak, én meg 30-40 fps-sel odamentem és 1 perc alatt megcsináltam.
Hasonlű helyzetbe vagyok én is,mert vettem ilyen konfighoz egy 4670-et,ezzel elrohangálok amignem stagnál a piac!
De amúgy borzasztó VGA limit lessz ekkora proci mellet!
Eszedbe se jussón húzni mert a procid 2 maggal se fog kevesebb FPS-t produkálni,a VGA-t meg azért nem mert DDR 2-es memoriával szerelt!A VGA GPU-ja még bírná is csak a memoriája visszafogja!Másrészt ezeknél max.2-3 FPS amit kicsikarhatsz,szerintem azért meg kár!
Ehez a procihoz minimum ATI 5850 illik,ez felett kell csak húzni a procit!
FPS-el kapcsolatban meg az emberi szem 60 FPS-felett már nem viszi észre a többletet,szóval kár 250-el taposni!
A tv-ben a műsór is 25 képkocka/másodperc sebességen fut és észre sem vesszük a külömbséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!