Milyen memóriát vegyek, ha érezhető gyorsulást szeretnék és szaggatás nélküli játékélményt Windows 7 Ultimate 32 bit-en?
Nagyon szépen kérem, hogy csak hozzértők írjanak!
A konfigom:
ASUS P5G41T-M LX alaplap (ddr3 1333Mhz-ig)2 mem. slot
Pentium socket775 E6500 (2,93 Ghz 2Mb Cache) processzor
MSI R5850 TwinFrozerII (1 Gb, 725MMhz, 4Gb mem.órajel) vga
2x1Gb Kingston 1066Mhz CL7 ram
kb 10 ezer forintom van rá és a legjobb megoldás érdekelne. 2x4, vagy inkább 2x2 ?
2x2 bőven elég...főleg hogy a 32 bites rendszer nem is tud többet kezelni...
a használható ramod ugyis kb 2,5 giga lesz
hát ha már pénzt feccölnél bele akkor már procit vennék..mert jelenleg az a leggyengépp pontja a gépednek...
az tokozása pedig kihaló faj....
uj alaplap kellene uj procival és egy 64 bites win 7 ....
nem muszáj ultimate mert játékoknál semmit sem számít...
de ha ingyen van akkor nem szóltam...
jah és ha megvetted az alaplapot meg a procit akkor megnézhetnéd a tápodat is hogy elbírja e...
hirtelen elköltöttem neked vagy 60-70 ezret :)
Tudom, egy I5 2500k-ra fáj a fogam egy jó deszkával, úgy lenne meg a harmónia a VGA-val, de még egy kicsit várnom kell azzal a 60-70-80-ezer forint elköltésével...
Majd egyszer csak...
drukkolok :)
de amugy egy 20 ezres deszkával és egy amd ph II 960-al is megállíthatatlan lennél :)
ezek alá ha nem elég a tápod akkor van fsp hexa 400as asszem 11 ezerért és hasonló van a chieftech-nél...és az sem drágább...
és így csak 60 ezer amit költened kellene..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!