Fifa12 gamepad kompatibilitási probléma. Linksyssl-6534 jobb analóg nem működik a fifa12 alatt. De windows-ban mindenre reagál. Mit tegyek? Nem szeretnék újat venni! Van valami program, ami megoldja?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 11:29
1/7 anonim válasza:
Ezt csináld meg és jó lesz!
2/7 A kérdező kommentje:
köszi. csak annyi a baj, h felcserélődtek a gombok.
és van még egy ilyen gamepad, meg két "logitech dual-action"
És azt kéne összehozzam, hogy mindegyik ugyanazokkal a gombokkal ugyanazt csinálja.
2012. febr. 24. 22:54
3/7 A kérdező kommentje:
most ezzel próbálkozok:
http://www.youtube.com/watch?v=6QF3xyk7s10&feature=watch_res..
2012. febr. 24. 23:35
4/7 A kérdező kommentje:
sikerült!!! :))))))) de nem azzal a programmal.
ott youtube-on amit írtál ott a hozzászólásokban volt még 1 segítség de azzal sem sikerült.. viszont összeraktam és úgy.
2012. febr. 25. 00:09
5/7 anonim válasza:
Nekem a registrybe csak annyit kellett beírnom hogy "Logitech Dual Action" és jó volt... :)
6/7 A kérdező kommentje:
nekem az van 2db és összezavarta az irányítást. azért köszönöm, h próbáltál segíteni!
2012. febr. 27. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!