Ok nélkül szaggat a Windows 7 32 bites oprenszerem, friss telepítéssel, sp1-el, és felengedtem neki az összes frissítést. Több embernél is ez van. Mi a baj a hetessel?
Ok nélkül szaggat a Windows 7 32 bites oprenszerem,friss telepítéssel,sp1-el,és felengedtem neki az összes frissítést.Több embernél is ez van.Mi a baj a hetessel? Mi a ... retek ez a mikrolaggolás???????
I7-2600k,16GB geil 3333MHz DDR3,nVIDIA-GTX560 2GB DDR5,aSUS z68 pro alaplap,Soundblaster x-fi hang.Ez a konfigom.BŐVEN elég kell legyen neki,pláne,hogy 32 bites,és a konfig 32/64 bit támogatott.
NE bombázzatok alap visszakérdezésekkel,nem vagyok n00b,1996 óta foglalkozom gépekkel.Szal' a defaultot hagyjuk ki.No formality!A megoldást kérném,ha lehet,aki már találkozott ezzel a gonddal,és sikeresen megoldotta!
Akkor vagy hardvareben nem szereti egymást valami, vagy buherált a W7 és az a gányos..
A szaggatás sok mindent jelenthet, közben figyelhetnéd a rendszert teljesítményre nézve, folyamatokat, proci és memóriahasználatot stb.
De ezt miért kell mondani egy öreg rókának?
Ez nem default, ez FAIL.
Micsodaaaa? és ezen a gépen x32 oprendszer van?
Öregem te vagy hülye vagy vagy kamu az egész
Ez szerintem egy FAKE!!!
Akkor mi a lópikulának vettél bele 16 GB RAM -ot????!
A 32-bites rendszerek összesen 4 GB -ramot tudnak megcímezni vagyis használni. Mivel a video RAM prioritása az elsődleges. Így szinte 2 GB RAM -ot sem tud használni a rendszered, ami bizony magyarázhatja a szaggatást.
Ha a programjaid nem futnak 64-bites rendszeren (ami szerintem csak user error), akkor használj dual boot rendszer -t. Vagyis az egyik partíción a 32 a másik -on a 64-bites Windows. Az egyik rendszeren dolgozol, a másikon játszol. Ilyen egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!