Ok nélkül szaggat a Windows 7 32 bites oprenszerem, friss telepítéssel, sp1-el, és felengedtem neki az összes frissítést. Több embernél is ez van. Mi a baj a hetessel?
Ok nélkül szaggat a Windows 7 32 bites oprenszerem,friss telepítéssel,sp1-el,és felengedtem neki az összes frissítést.Több embernél is ez van.Mi a baj a hetessel? Mi a ... retek ez a mikrolaggolás???????
I7-2600k,16GB geil 3333MHz DDR3,nVIDIA-GTX560 2GB DDR5,aSUS z68 pro alaplap,Soundblaster x-fi hang.Ez a konfigom.BŐVEN elég kell legyen neki,pláne,hogy 32 bites,és a konfig 32/64 bit támogatott.
NE bombázzatok alap visszakérdezésekkel,nem vagyok n00b,1996 óta foglalkozom gépekkel.Szal' a defaultot hagyjuk ki.No formality!A megoldást kérném,ha lehet,aki már találkozott ezzel a gonddal,és sikeresen megoldotta!
Ezt nem oltogatásnak szántuk!!!
De ha tényleg annyira nem vagy noob akkor fölraknál a gépedre egy x64 Windows 7 oprendszert és talán elmúlna a lagg mivel mind a CPU mind a RAM alá 64-bites rendszer való
tehát rohadtul nem oknélkül szaggat
A 32 bites programok alá pedig le lehet szedi a Microsoft honlapjáról a Windows virtual XP-t ami windows 7 alatt futtatható és nyilván egy ilyen konfigon a teljesítménnyel sem lennének gondok
amúgy azt sem egészen értem hogy mégis milyen program az ami nem fut 64-bites rendszeren
Hm érdekes
nem egészen értem mit értessz szaggatás alatt :D
nekem AMD Phenom x4 procim van HD5770 kártyám 4 Gb ram
és nem szaggat sem az oprendszer sem a játékok
már komolyan azt kezdtem el csonálni hogy ide-oda húzogattam az ablakot hátha előjön a lagg de semmi
Nem tudom nálad mi okozhatja és pontosan mit értessz laggolás alatt
Amit megpróbálnék:
- BIOS frissítés.
- Driver frissítés, mindenből a legújabb.
- Ha esetleg nem minőségi táppal hajtod, akkor annak cseréje.
- És természetesen 64-bites Windows 7 használata, (persze nem vérpistike edisön, hanem SP1 -el integrált eredeti MSDN [Untouched] + a Windows Update -ről az összes hotfix).
Ha nem oldaná meg a problémát, szervizbe vinném. Úgyis minden garanciás.
Már jó néhány éve nem kell floppy a BIOS frissítéshez. Régen kinőttük már technológiát. Elvégezhető Windows alól (amit nem ajánlok) vagy pen drive -ról. Mind a két Asus alaplapodnak van beépített BIOS flash -elő progija (Asus EZ Flash néven). Rámásolod a BIOS image fájlt egy pen drivre -ra (lehetőleg FAT vagy FAT32 fájlrendszerűre) indításkor ALT+F2 -t nyomsz, kitallózod a BIOS image -t, és követed az utasításokat (bővebben a kézikönyvben). Az EZ Flash -t egyébként a BIOS -ból is tudod indítani.
Ami a jogtiszta Windows -odat illeti teljesen mindegy, hogy 32-bitest vásároltál, ugyan azzal a kóddal felrakhatod és beaktiválhatod teljesen hivatalosan 64-bitest is. Tehát nem csak a dobozosoknál van rá lehetőség, hanem OEM -nél is, csak a Microsoft nem reklámozza. Én amúgy már többször csináltam ilyet. Lényeg hogy a megfelelőt szedd le tehát ha pl a Home Premium -hoz van licenced akkor 64-bites -ből is azt kell beszerezned.
Hidd el, a 32-bites Windows lóf*szt sem használ ki a géped képességeiből. De ha nekünk nem hiszel, itt van a hivatalos táblázat az egyes Windows verziók memóriakorlátairól:
Ha meg programkompatibilitási gondod van, arra ott vannak a különböző virtuális gépek (VirtualBox, VMware Workstation, MS Vistual PC, XP mode, stb.), amit szintén mondtunk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!