Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom leállítani...

Intrepid kérdése:

Hogyan tudom leállítani azokat a vinchestereket, amiket éppen nem használok? Hosszabban lent.

Figyelt kérdés
Van egy gépem, van benne 3 vinchester. 80 gb, 40 + 40 gb. IDE ata csatolófelülettel, IDE vezérlőkártyán keresztül. Sokszor a két kicsi, feleslegesen forog, mert csak tárolónak használom őket, kopnak, melegítenek, tehát jobb lenne ha állnának. Létezik-e olyan program, amivel ki tudom kapcsolni öket, amikor nem használom. Ha pedig kellenek, akkor elindítom.

2012. júl. 17. 13:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Biztos van, csak nem ajánlott. A vinyók úgyis elindulnak az oprendszerrel. Utána leállítod, ha kell elindítod aztán egy órára megint megállítod... Ez hamarabb tönkreteszi, mintha mindig menne, ugyanis ezeket folyamatos üzemre készítették és nem arra, hogy felpörög, felmelegszik, aztán megállítod lehűl és ezt eljátszod vele naponta többször. Ez az ami igazán megviseli nem a folyamatos használat...
2012. júl. 17. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!