Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen tápegység kell ebbe a...

Kogazo kérdése:

Milyen tápegység kell ebbe a konfigba?

Figyelt kérdés

Ha szabad kérni olyanok válaszoljanak, akik tényleg értenek hozzá.

Alaplap: Gigabyte GA-78LMT-S2P

Processzor: AMD Bulldozer 4x FX-4100

Videokártya: Powercolor Radeon HD7770

Memória: 8 Gb 1333 Mhz

Merevlemez: 7200 Rpm 500 Gb

Még bedobnék 2 hűtést a házba....

Ha kell még valami alkatrész szóljatok.

2012. júl. 15. 21:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én Hexát ajánlok 2 hete vettem és nagyon jó meg szép is

Alsótápos házam van

2012. júl. 15. 22:17
 12/16 SnakeDoc ***** válasza:

"A mostanság halott rengeteg hiba, a több éve szar support stb... neked nem elég?"

Támogatás ugyanúgy van rájuk, és én nem nagyon láttam mostanság róluk hibát.

Bár a sok laikust nem értem, hogy azért mert volt egy rossz sorozatuk, miért kell minden Gigabyte terméket megbélyegezni.

Régen igenis jókat gyártottak minden téren, és ezt bárki megmondja. Mai napig nekem is giga lapom van, P35ös chippel, és igen jól teszi a dolgát tuning mellett is.

Na de ne offoljunk, a konfighoz egy Hexa/CTG-400. HA! nagyon nincs rá keret, akkor Hipro400/500 vagy Chifi iaréna 400/500. De az utóbbit csak tényleg nagyon szűkös esetben.

2012. júl. 15. 22:18
 13/16 anonim ***** válasza:

"Bár a sok laikust nem értem, hogy azért mert volt egy rossz sorozatuk, miért kell minden Gigabyte terméket megbélyegezni."

ó, már laikus is vagyok. Azt meg nem tagadom, hogy régen voltak jó szériái, de nézd meg most mi van. Ami régen volt az mindenki leszarja. Most egyre csak több panasz érkezik, szerintem ez megérdemel némi figyelmet.

2012. júl. 15. 22:24
 14/16 anonim ***** válasza:

"HA! nagyon nincs rá keret, akkor Hipro400/500 vagy Chifi iaréna 400/500. De az utóbbit csak tényleg nagyon szűkös esetben."

A Hiprok már nem a régi high power beleket kapják, semmi esetre se. Az iAréna az már megbízhatóbb, de azt se, a legolcsóbb ajánlható táp az FSP APN-nek.

2012. júl. 15. 22:30
 15/16 SnakeDoc ***** válasza:

Azt nem írtam ,hogy laikus vagy. Viszont egyáltalán nincs leszarva az, ami régen volt (2-3 éve). Mert sokan nem engedhetik meg maguknak az országban, hogy korszerű gépet vegyenek. És mivel használt gép jöhet szóba, természetesen ott is előfordul giga termék, alaplap és vga és táp téren egyaránt és hát nem szép dolog, hogy beírja valaki itt, hogy "meg ne vedd mert gigabyte..."

Elismerem én is, hogy mostanság nem áll jól a szénájuk, de az nem jelenti azt, hogy egy Asus vagy ASrock vagy MSI lap nem lehet gyári hibás.

Ami a másik, hogy hiba esetén az, ami minden gyártónál egyaránt itt is érvényes a garanciális javítás vagy csere.

2012. júl. 15. 22:42
 16/16 anonim ***** válasza:

SnakeDoc

A P35-ös Giga lapok még jók is voltak, nekem is P43-as Giga lapom van, és semmi bajom vele, LGA775-ös időkben még nagyon jó volt. (Bár akkor is elég félvállról vették a BIOS írást pl...)

Azóta viszont valami szar van a palacsintában, mert csak hanyatlik, már konkrétan semmit sem vennék tőlük.

2012. júl. 16. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!