Xbox360-ba nem mindegy, hogy milyen márkájú tápegység van?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy egy 3ledes gépet veszek táp nélkül. A srác azt mondta, hogy a típusa xenon(van egyáltalán ilyen?) utána néztem és láttam, hogy ez a márka nem csak Xbox-oknál jelenik meg. Szóval ha beakarom indítani akkor muszáj egy xenon márkájú tápot vennem, vagy ez csak hülyeség?2012. júl. 13. 22:38
1/7 anonim válasza:
Egy tápegység nem tud belelenni semmibe. A létezésnek nincs iránya.
2/7 anonim válasza:
Kezdjük azzal, hogy megéri venni egy 3ledes xBox-ot táp nélkül?
Számold ki, hogy mennyibe kerül a 3ledes xBox és mennyibe kerül egy tápegység hozzá.
Egy használt gyári tápot 5000-6000Ft-ért lehet kapni (egyébként ez jó lenne a megvásárolni kívánt xbox-hoz is).
Használt gépet 20GB HDD-vel :
vagy
Most lehet hogy olcsóbb a 3ledes, de mi van akkor ha két hét múlva újból elromlik.
3/7 A kérdező kommentje:
Drágább 3ledesek 7 ezer körül vannak. Átlag 5 ezer Ft. De akkor most nem mindegy, hogy milyen tápot rakok a xenon gépbe?
2012. júl. 13. 22:58
4/7 A kérdező kommentje:
Tiszta minden.
2012. júl. 13. 23:12
5/7 anonim válasza:
xBox 360-hoz csak xBox 360 táp való (milyen meglepő) és nem belerakod hanem rádugod, ugyanis külső tápegység.
6/7 A kérdező kommentje:
Rájöttem, hogy külső ezért írtam, hogy "Tiszta minden".
2012. júl. 14. 12:34
7/7 anonim válasza:
Szerintem ne vedd meg mert fenn áll a veszélye annak is hogy már egyszer újra golyózták és ha ez kiderül már nem fogják vállalni a javítást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!