Ugyanaz a táp erősebb VGA okozhat fagyást? (laptop)
Már egy jó ideje szenvedek a laptopom fagyásával és nem tudok rájönni, hogy mi lehet a baja. Egy Nvidia 9700m gt volt a mostani FX770M előtt és pont ez a fagyásos dolog miatt cseréltem le, azonban ennél a kártyánál is előjött ugyanaz. Gyárilag egy 23W-os 9600m GT volt benne, a mostani 35W-os.
Hibaleírás:
-beindulásnál szokott csak néha fagyni, ha egy régi nvidia drivert teszek fel
-menet közben is gyakran fagy az újabb driverekkel
RAM-nak biztos nincs baja, procinak se hinném és már mint kiderült VGA-nak se, alaplapot nem tudom letesztelni, így már csak arra tudok gondolni, hogy a gyári táp van nagyon a határra méretezve és az új driverek tudják kihozni a vga-ból a max fogyasztást. Szóval ebben kellene segítség, hogy jó lehet e ez a feltevés, illetve van e még valakinek ötlete hogy mi lehet a baj?
Igen.
Valószínüleg hibás lesz a táppellátás azt is kikelene cserélni.
Visznt ilyen régi vackokal nem éri meg szorakozni akár milyen erös gondolom nem pár ezerért csinálgatod de hát te dolgod.
Amugy feljeb 9700gt m et is irsz olyan is volt bene?
Természetesen alaplapal is lehet valami gubanc ha nem is tudod letesztelni hisz azon át kap áramot
.
amugy ez a jelenség bárhol fent álhat asztali gépeknél és más laptopoknál is sokszor nincs rá megoldás
.
mivel valószínü a gép öszesége nem tetszik a videokártyának valamivel (valamkel) "ütközik" vagyis ha kicserélsz pár dolgot a hiba még mindég fent álhat
.
mindent kicserélni és vga t meghagyni pedig hülyeség lene
.
csak azt tudom mondani hogy ad el és cseréld le teljesen másmilyenre egészet
de hát tetudod ha szeretsz veszödni vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!