Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lefagy a gépem a monitor...

Lefagy a gépem a monitor miatt. Miért?

Figyelt kérdés
Néhány napja vettem egy új lapmonitort és azóta megszűntek a gépem kínjai (fagyások, kék halál). A régi monitorral viszont ismét előjönnek. Ezt mi okozhatja szerintetek?

2012. júl. 15. 17:25
 1/4 A kérdező kommentje:

a paraméterek:

vga: ati radeon HD4650

régi monitor: LG T710BH CRT monitor

új monitor: benQ G2255 lapmonitor (full hd)

Természetesen az új után bedugtam a régit megint és csak lefagy. Elég érdekes. vajon mi okozhatta?

2012. júl. 15. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
a driver okozhatja ha volt már kék halál a minidumpból talán ki lehet találni hogy mi is okozza
2012. júl. 15. 17:54
 3/4 A kérdező kommentje:

a hibakód szerint memória vagy merevlemez hiba. Sajnos ezt már próbáltam, nem jött be :(

Azért ha valakinek volt tapasztalata ilyennel és rájött a hiba okára várom örömmel a válaszát.

2012. júl. 16. 01:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Megoldottam végre.

A kékhalál oké a hibás lapozófájl volt (hibás merevlemezből adódik - dehát hdd csere).

A fagyásra viszont fogalmam sincs. Volt néha fagyás kb 1 héten egszer a moncsi cseréje után is de a hdd csere óta megszűnt ez is.

Ki érti ezt.

2012. aug. 12. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!