Miért van a monitor minden oldalán 1,5 centis fekete sáv?
Figyelt kérdés
Eddig DVI csatlakozóval kötöttem össze a gépet a monitorral mivel a monitorhoz nem adtak alapból HDMI kábelt. Viszont most sikerült beszereznem egyet, simán be is kötöttem de valamiért megjelent a képernyő mind a négy oldalán egy-egy 1,5 centis fekete sáv. LG E2351VR-BN monitorról van szó. (HDMI-t természetesen ismeri.) Felbontáson nem tudok mit állítani, 1920x1080(ajánlott)-on van.2012. júl. 13. 19:26
1/4 anonim válasza:
Ne a Win felbontását nézd meg, hanem fizikailag a monitor beállítógombjaival húzd szét a képet úgy, hogy ne látszódjon a fekete sáv.
2/4 anonim válasza:
Ha Radeon kártyád van, akkor nézd meg, hogy az underscan/overscan 0%-on van-e. Annyin kell lennie.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors segítséget! Igen Radeon kártyám van, ott átállítottam és jó is lett! Még egyszer köszi!
2012. júl. 13. 19:41
4/4 anonim válasza:
nekem is ez a problémám csak annyival változott meg hogy inaktív a húzóka rész... valami okosságot tudtok mondani???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!