Miért van az, hogy ha az 1GB-400Mhz DDR-rammom beleteszem a gépembe nem jön be semmi a monitoron, csak fekete a kép? Bővebben lent.
Hol vettél te új DDR1-es deszkát??? Azt árulják még valahol?
1) Támogatja-e a lapod a kérdéses RAM-ot, vagy egyáltalán tud-e kezelni 1GBos modult?
2) Ha igen, akkor próbáld bele az összes DIMM slotba, hátha segít.
Lehet rosszul fogalmaztam azzal, hogy "Új alaplapot" vettem igaz nem egy mai darab a DDR1-foglalatos
lap, de nekem tökéletesen megfelel win7-tel van feltelepítve a gépem, és
stabilan futnak rajta a dolgok bár volt már nekem minden féle rendszer feltelepitve még
hackintos-is, és az is jól ment a gép. Egyébként a Vaterán vettem az alaplapot szerintem
raktáron maradhatott, meg mert bontatlan csomagolásban volt papírjaival telepítő Cd-vel
együtt.Támogatni biztos hogy támogassa a rammot, mert néztem kompatibilis vele,
és a 400Mhz kezeli és mondom hogy a régi alaplapomba jó volt sokáig ment is vele csak a
végén úgyanezt csinálta mint most ennél, hogy nem jött át a kép ha benne volt az 1gb-ram.
a videóártya meg megint kizárva mert ha az integrált részébe teszem akkor is ugyan az van.
Egyébként az utólsó válaszoló lehet hogy jót mondott azt kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!