Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ajánljatok billentyűzetet?

Ajánljatok billentyűzetet?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szükségem lenne billentyűzetre, mert a mostani hülyül meg. Szóval az lenne fontos, hogy ne legyen "durva". Lehessen könnyen leütni a gombokat és könnyen érzékelje. A másik fontos dolog (tudom, ezért nem szabadna pénzt adni de nagyon fontos) a világítás. Mármint, hogy a gombok világítsanak, sötétbe nem szoktam látni a billentyűzetet, néha melléütök, idegesít. Az ár sajnos 7000 lehet max.
2012. júl. 11. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Talán ez:

[link]

2012. júl. 11. 20:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez vajon minőségi?
2012. júl. 11. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:
nem lesz vele bajod, a billentyűzetek nem szoktak csak úgy elromlani, de van rá 2év gari, szerintem ez tökéletes
2012. júl. 11. 20:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy Erdélyi vagyok, nem baj szétnézek itt is.
2012. júl. 11. 20:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem találok sajnos megbízhatót.
2012. júl. 11. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:

és erdélybe nem tudják leszállítani???

egy másik lehetőség az is, hogy ott erdélyben elmégy egy számtech boltba és ott veszel egyett, lehet, hogy egy kicsit drágább, de ha még a szállítási költséget is nézzük, akkor így még jobban is jársz

csak van ott egy bolt ahol 7k alatt van ilyen ledes bill.

2012. júl. 12. 10:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, kell legyen. Van itt egy jó cég, Magyaro.-ban is van üzletük: Computer Trade.
2012. júl. 12. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!