Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » OCZ Vertex 4-es SSD-t mennyire...

OCZ Vertex 4-es SSD-t mennyire ajánljátok?

Figyelt kérdés
Azt olvastam róla, hogy gyors, hozza az elvárt sebességet, és az új firmwarevel tovább gyorsul. Valaki már írt ki kérdést OCZ SSD-vel kapcsolatban, ott azt írták, hogy nem túl megbízható, sbt, de olyat is olvastam, hogy a Vertex 4 már stabil.

2012. júl. 11. 12:01
 1/8 A kérdező kommentje:
Ráadásul már nem is Sandforce vezérlésű, ami gyengíteni szokta a valós sebességeket.
2012. júl. 11. 12:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha szeretnéd nincs megtiltva hogy azt vedd.

Olvastál róla és jókat irtak olvas még róla máshol is ennyi.

2012. júl. 11. 12:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Tetszik persze, csak kíváncsi ennék személyes véleményekre/tapasztalatokra, mert sok SSD-t nem hozza azt a teljesítményt valójában amit hivatalosan írnak róla.
2012. júl. 11. 12:18
 4/8 anonim ***** válasza:

SSD optimalizációról prohardveren van egy cikk

ha mindent jól beálitasz jobban fog üzemelni és hoszabb életartamú lesz

.

amugy sokmindentöl füg az hogy mekora sebeséget tud elérni

dvd röl hiába másolsz ssd re attól még iszonyú lasú lesz

stb.

hoszú azért modntam hogy olvas róla

2012. júl. 11. 12:24
 5/8 anonim ***** válasza:
egy teszt programban se fogja a maximális sebeséget elérni de ha pl 20% al roszabb vagyis 80% os sebeségen se üzemel akkor valami gond van de nem biztos hogy az ssd vel de lehet persze
2012. júl. 11. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:

én vertex 4-et nem vennék. Ha mindenképp OCZ akkor vertex 3 vagy agility 3, ezek már viszonylag kiforrott dolgok.

De ha én ssd-t vennék csakis Samsung 830-as szériából vennék valamit, vagy Corsair Force 3 / Force gt szériából, esetleg Kingston Hyperx félét.

De ahogy mondtam, !! SZERINTEM !! a Samsung 830-asok jelenleg a legjobb ár érték arányúak.

2012. júl. 11. 12:32
 7/8 A kérdező kommentje:

HyperX-ről szinte csak negatív vélemények vannak, a Corsair GT-ről is olvastam elég érdekes dolgokat. Samsung és az OCZ között vacillálok. Lehet, hogy megpróbálkozok egy Vertex 4-el.

Köszi a válaszokat!

2012. júl. 11. 13:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy ha SSD, akkor Samsung.
2012. júl. 11. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!