Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit/miket kell kicserélnem a...

Mit/miket kell kicserélnem a gépemben?

Figyelt kérdés
Egy ideje komoly gonddal küzdök. Gamer gépet vettem kb. 4 évvel ezelőtt, Amd athlon 64 x2 5200+, Geforce 8800GT, 2giga ram. Akkor elég jó gépnek számított, vitt minden játékot fullon szaggatás nélkül, amiket így játszottam: Tomb Raider Underworld, Prince of Persia The Forgotten Sands, Prototype, Assassins Creed 2, minden csodásan futott rajta. Egy éve amikor takarítottuk a gépet valami elmozdult, nem indult be a gép. Bevittük, ráfogták hogy tápot kell cserélni. Megvettük 10ezerért az új tápot. Aztán a probléma visszajött, rájöttünk nem lehetett a táp. Ez a probléma megoldotta magát, nem jött elő többször, viszont pár hónapja mikor elkezdtem játszani, be-be sípolt a gép. Nem tudtam mi a baj, sejtettem, hogy a hőmérséklet. Leszedtem egy programot ami méri, és az eredmények elég elborzasztóak... ALAPJÁRATON a proci minimum hőmérséklete 50 fok, a maximum 71, játék közben ez 90-ig is felment, de akkor már kikapcsoltam a játékot. Videókari: minimum 60, max. 62 fok, játék közben viszont szintén felmegy 85, 90 fokra. Volt hogy csak olyan 10 percenként zúgott/sípolt? egyet a gép, viszont ha egy erősebb játékkal játszom (ami eddig minden gond nélkül futott) a sípolás már nagyon gyakori, 2-3 másodperc sípolás, egy másodperc szünet. Mit kellene kicserélnem a gépemben, mitől lehet ez a probléma?

2012. júl. 10. 12:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem Cooler Master Hyper TX3-om van a gépemben, most nyáron is 50 fok alatt marad alapjáraton a proci :)
2012. júl. 10. 13:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Meg nem árt újra rakni :))
2012. júl. 11. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!