Egy AMD Athlon64 3500+ Venice procihoz milyen vga-t ajánlotok, amit ki is hajt rendesen? Most egy 8400gs van a gépemben.
Elsö válaszával egyetértek
(mit vártál régi elavult és gyenge proceszor ez)
Az se rossz
nekem is hasonló konfig volt az előző gépem
Amikor összerakták kb 300000Ft volt én nagyon olcsón jutottam hozzá egy Abit Fatal1ty Nforce 4 SLI alaplap volt benne 939 AMD foglalattal procit azt tudom hogy single core-os athlon már nem emlékszem hány MHZ
asszem 2x1GB DDR400 RAM és utólag vettem hozzá egy Galaxy 9800GT-t ami rengeteget dobott rajta ez kb 3 éve volt akkoriban talán a Crysis kivételével minden játék ment rajta akadás mentesen PL a Fallout 3-mat ezen toltam végig először.
Szerintem ki tudja hajtani a 9800Gt-t is legalább is én így vettem észre
Ez a CPU nem fogja tudni meghahtani az 5770-et hidd el saját tapasztalatból mondom
Még egy Athlon II x2-nél is CPU limites volt
még talán a 9800GT is sok neki egy kicsit. de használtan már elég olcsón hozzá lehet jutni
Tőkéletes válasz 8600 GT Szint! Én tapasztalatbol beszélek Nekem volt egy Pentium 630 proceszorom ! És 8600Gt -től nem képes többet kihajtani!Még azt se tudta kihajtani,ez az Amd Kb Az én Pentium 630-amal van egyszinten.Ezért egy 8600Gt-től erősebb kártya szinte csak pénzpocséklás lenne.
De Higy csak az amatöröknek akik azt se tudják miröl beszélnek . :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!