Mit/miket kell kicserélnem a gépemben?
Én a helyedben eladnám amenyiért csak tudod kompleten
föjön másnak a feje miatta.
most szerinted mesziröl tudunk segiteni?
iletve hardveres hibáka ki tudsz javitani?
bármi! lehet hibás bármi
Proci 68 fokot bir max. tehét egy procihütöt beszereznék
leg esélyesebb hogy alaplap hibás de ilyen régi elavult gépel nem érdemes vacakolni cserélgetni
2007 ben se volt valami jó csak hogy tud persze elehet vele játaszogatni
(Hogy te mit gondolsz róla mindenki azt gondol amit akar...)
Nem kell venni semmit, ki kell takaritani. Ha ezt nem teszed meg tönkremegy.
Hőmérsékleten kivül a sipolást okozhatja még megálló ventilátor vagy hogy a gép úgy érzékeli megállt, ezt is ellenörizd.
pasztázd újra is ha újra volt akkor procihütö
de mondom alaplapal lehetnek elsödlegesen gondok de bármi másal is
nézd meg nincs e látható hiba, púpos kondenzátorok stb
én töröltem kérdést (helyedben eladnám...)
Rakd vissza az oldalát. A házak úgy vannak megtervezve, legalábbis a jobbak, hogy a levegő egy bizonyos irányban áramoljon benne és a lehető legjobban átszellőzzön az egész. Ha leszeded az oldalát, ebbe rondítasz bele, és általában csak rontod a hűtés hatásfokát. Plusz ventilátorok beszerelésével és fordulatszám szabályzással gyorsíthatod a légáramlat sebességét, ezzel növelve a hűtés hatékonyságán.
Én a proci körül néznék szét, mert az melegszik túl. Videokártyánál a 90°C még egészséges, nekem néha még annál is melegebb. A proci kaphat egy jobb hűtőt. CoolerMaster Hyper TX3 vagy Arctic Cooling Freezer 64 PRO megfelel a célnak.
Új alkatrészeket felesleges bele venni, ez így egy kiegyensúlyozott gép, ha cserére kerül a sor, cserélődjön az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!