Vettem egy hd 7770-es kártyát, de játékok közben megáll majd elsötétül a kép, a zene szól tovább, majd visszajön, egy másik kártyával próbáltam, azzal ment rendesen, mi lehet a probléma?
Olyan is van hogy megáll de nem sötétül el, ilyenkor csak újraindítani tudom, ha elsötétül akkor mindig visszajön, esetleg a tápra gyanakszom (lcpower lc6600gp2 v2.3) a próba kártya gtx 550ti-volt ami elvileg többet fogyaszt.
Lehet a vga a hibás?
Ok de mondom ha új tápal is fent fog álni akor gariztasd majd
de szerintem kb 99% hogy nem lesz új tápal ilyen problémád
törölten kérdést szia
ok köszi a válaszokat, még annyi, hogy mivel visszavettem a teljesítményből, így a fesz ingadozás is megszűnhetett és lehet hogy most ezért nem szaggat?
Mert ha ez az ok akkor egyértelműen a táp, viszont ha új táppal is ez lesz akkor tényleg mindenképpen vissza kell vinnem..
még annyi, hogy amikor lefuttatam benchmark tesztet egyáltalán nem csinált olyat amit játékok közben szokott
(unigine heaven dx11 benchmark full beállítások mellett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!