Vettem egy hd 7770-es kártyát, de játékok közben megáll majd elsötétül a kép, a zene szól tovább, majd visszajön, egy másik kártyával próbáltam, azzal ment rendesen, mi lehet a probléma?
Olyan is van hogy megáll de nem sötétül el, ilyenkor csak újraindítani tudom, ha elsötétül akkor mindig visszajön, esetleg a tápra gyanakszom (lcpower lc6600gp2 v2.3) a próba kártya gtx 550ti-volt ami elvileg többet fogyaszt.
Lehet a vga a hibás?
Hidd el egy FSP Hexa 500W-s is elég egy HD7950hez is.
Az hogy az LC-Power 600W-s, attól még jó ha felét leadja, de ezen kívül még lehet a probléma oka az áramingadozás is.
Nem valami jó tápokat linkeltél nem érik meg áruk és azért van panasz rájuk jobban mint az extra minöségüek közt:
XFX Pro 550W
Enermax 550 vagy 500W
CoolerMaster GX550W GX450W
Corsair Professional Series 650W
Mind még 7970 t is elviszi 250w ot fogyaszt
7950 200W ot
.
amugy feszültség ingadozáson ne azt értsd hogy
200V-280V közt ingadozik hálózati feszültség
hanem a gépben miliVolt ingadozások 0.x kategóriában
Be Quiet 500, 550W (véletlen sem Be Cool)
.
amugy feszültség szabályzós (túláram védö) elsztót 5ezer környékén lehet megéri veni
ha a hálozati feszültség is ingadozik
Amugy egy tápban nem csak az számit hogy menyit ad le de nagyon nem
mint ahogy fsp aurorumnál is felvan turbózva nagy hatásfokra de nagyjából sokat nem ér meg még az a táp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!