Battlefield 3 / GTX 570 kidob a játékból mindig mi lehet a baj?
driver: feltettem a saját driver lemezen lévő drivert aztán lefrissítettem windows7 frissítéssel..
Probléma:
1. Indítom a játékot tolom egy darabig 20-30 percig aztán leteszi asztalra a játékot és már ha megnyitom látom hogy meg van nyitva de átlátszó az ablak kilépek a bf-ből (feladatkezelővel leállítom) utána megint belépek egy szerverre megint 20-30 perc és utána kidob ugyan ezzel a hibával mi lehet a baj ? ha kell küldök képet hogy hogy néz ki az az átlátszó ablak ha nem érthető a kérdésem :)
A másik kérdésem:
2. A kijelzőn vonalak vannak mintha bezavarná valami a jelet .. a Dsub kábelt jól elkülönítettem a többitől + a hangszórót kikapcsoltam hátha az zavarja be de ugyan az a baj vonalas a kép erről is tudok küldeni képet ha kell valami megoldás ?
Igen igen eröl a driveröl beszéltem:)
de azthiszem sajnos nem fog segíteni mivel valami hardveri fizikális alkatrész hibája van videokártyának (persze lehet valami másnak de azokat is felsoroltam)
mesziröl nemnagyon lehet töbet segíteni föleg mobilon
Az jó:(
akkor csere marad
nem megoldható? vagy annyira tetszik ez?
widnows 7 64 bit Home Premium vagy jobb van nem?
és az is fel van frisítve teljesen?
néha volt hogy frisités után valamely gépen megszünt a tdr hiba
aztán valójában csak ritkáb let:p
véletlenszerüen csap le
olyanokat írtak itta prohardveren hogy vga bios frissítéssel megoldható a probléma hogyan kell a vga frissíteni ?
Ha ott nem irják le akkor az csak olyan alibi megoldás vagyis lehet semmit sem segít
és irnak ott egy programról is ami szintugy lehet nem segít meg sok minenröl olvasgad el ha érdekel de valószínü nagyon hogy hardveres gond van
bármilyen dolog lehet
lehet akár valami hardver nem paszol ösze vele és ez okoza hibát
szoftver is lehet persze de a legtöbször ere nem fogsz rájöni mi zavarja 100% ig
egy két dolgot megtalálsz de atól meg ha ritkában is de elöfog jöni
szervizben mivel nem a te gépedel fogják teszetelni leneht nem fog jelentkezni hiba
de az is lehet hogy csak battlefield 3 alatt jelentkezik
bonyulult ez azért irtam hogy add el inkább persze garanciával megnézetheted viszont ha nem hibás cseréld le ha ilyen is kell de egy másik márkából vegyél
pl milyen az a gtx 460? netán abból a márkából
vagy ez OC? ha igen akkor nem OC st ha nem az akkor meg OC st (persze akkor is más márkából
én töröltem kérdést remélem sikerül valamit kitalálnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!