Battlefield 3 / GTX 570 kidob a játékból mindig mi lehet a baj?
driver: feltettem a saját driver lemezen lévő drivert aztán lefrissítettem windows7 frissítéssel..
Probléma:
1. Indítom a játékot tolom egy darabig 20-30 percig aztán leteszi asztalra a játékot és már ha megnyitom látom hogy meg van nyitva de átlátszó az ablak kilépek a bf-ből (feladatkezelővel leállítom) utána megint belépek egy szerverre megint 20-30 perc és utána kidob ugyan ezzel a hibával mi lehet a baj ? ha kell küldök képet hogy hogy néz ki az az átlátszó ablak ha nem érthető a kérdésem :)
A másik kérdésem:
2. A kijelzőn vonalak vannak mintha bezavarná valami a jelet .. a Dsub kábelt jól elkülönítettem a többitől + a hangszórót kikapcsoltam hátha az zavarja be de ugyan az a baj vonalas a kép erről is tudok küldeni képet ha kell valami megoldás ?
Ezzel dob most meg ki mi lehet a baj a driverrel ?
A volt húzást próbáltam de nem lett jobb a csikozódás maradt ..
Ez volt a hiba előzőleg is csak a bf nem fehér szinű volt hanem átlátszó ...
nem látszik videon??
akor hogy?
de ugy értem ahogy irtam ahogy te szekedel látod ugy egy külsö eszközel ved fel kamera bármi
ugy nem látszik?
akor hogy látszik mi látszik?:D
amugy ha sürü sötétebb világosabb vékony hajszál csíkok látszódnak akor lehet valami képfrisitési dolog nincs jól beáliţva
de hogy álítodott el?
de te látod csikikat nem?
fügökegesen szabájosan menek balról jobra mintha képont oszlopok?
vagy vizszintesen?
vagy már nem is áll fent probléma?:D
nvidia driver 301 es?
már olyan van kiadva nvidia oldalán
nem irtad mért nem onan töltöd
ne windows updateval frisitsd a videokártyát
és directx se frisül ott
amugy nvidia control panelen kehet jó lene egy alaphelyzetbe álítás
nem lehet hogy egyedi felbontást / frisitést alkalmaztál?
le is irja hogy az károsíthatja hardvereket, monitort
.
illetve monitor beálításait a monitor gombjaival ted alaphelyzetbe vagyis reseteld
aztán ha rendbe jöne csak szabványos beálításokat alkalmaz nem ilyen extremeket hogy 200Hz en menyen monitor stb...
Vírus ugye kizárva? valódi irtót használsz nem?
.
amugy szerintem garanciáztatnám videokártyát ha van rá még garancia
Nvidia vagt geforce oldaláról szed le és ted fel a 301 es drivert
.
TDR hiba amikor kiirja hogy videokártya nem reagált aztán helyre ált ez típús és driver hiba amit nvidia nem akar megoldani valamért...
.
amugy jó dolog ez mert nincs rá igazi megldás még mindég...
Afterburner mért fut ha nem tuningoltad?
vagy nem értem
afterburner ne fuson
ne piszkáld se hütést se voltot és ne is fuson afterburner játék alatt
akor is igy ment /megy?
Mármint hogy akor is kifagy e ha nem fut más
ha lehet semmi vacak ne fuson
fölef torrent ne
se semi folyamatosan gép terhelö
ha van virusirtónak játék módja akor kapcsold be mikor játszol legjobb az lene ha kikapcsolnád legalább probára hogy akor is csinálja e
itt a videó de nem látszik ..
http://www.youtube.com/watch?v=LhvnMWJginw
A csikozódás vízszintesen van és csak játékban.
ha középre nézek egyhelyben maradnak a csíkok ha felnézek a csíkok lefele mennek ha lenézek fel mennek a csíkok.
Azért windows-ban frissítettem mert nvidia oldalán csak
500 as seriához találtam drivert a többi karinak mindnél úgy van hogy kiválasztod hogy pl 400 seria és azon belül a 460 és úgy töltöd le ahoz a kártyához ennél nem így volt gondoltam ez lehet a baj win7 ben meg külön a gtx 570 nek a driverét töltötte le frissítette le elvileg
Display driver: 295.73
A directx 11 az friss (webről szedi le egy 1mb os progi és nézi meg hogy nekem mivan és hogy kell e frissíteni vagy nem és elvileg a legújabb van fent)
monitorom: flatron L1953S nem nagyon tudja a 200hz-et :) 60hz megy most
Akor tuti hogy valami hibája van
gariztasd mondom
ha nincs már rá akor ad el ezzel a hibával megjelelölve és vegyél valami eltéröt etöl
gyártó legalábbis legyen eltérö (akár használtan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!