Battlefield 3 / GTX 570 kidob a játékból mindig mi lehet a baj?
driver: feltettem a saját driver lemezen lévő drivert aztán lefrissítettem windows7 frissítéssel..
Probléma:
1. Indítom a játékot tolom egy darabig 20-30 percig aztán leteszi asztalra a játékot és már ha megnyitom látom hogy meg van nyitva de átlátszó az ablak kilépek a bf-ből (feladatkezelővel leállítom) utána megint belépek egy szerverre megint 20-30 perc és utána kidob ugyan ezzel a hibával mi lehet a baj ? ha kell küldök képet hogy hogy néz ki az az átlátszó ablak ha nem érthető a kérdésem :)
A másik kérdésem:
2. A kijelzőn vonalak vannak mintha bezavarná valami a jelet .. a Dsub kábelt jól elkülönítettem a többitől + a hangszórót kikapcsoltam hátha az zavarja be de ugyan az a baj vonalas a kép erről is tudok küldeni képet ha kell valami megoldás ?
Mért nem nvidia honlapjáról szeded le a legfrisebb drivert?
directx is fel van frisitve?
.
lehet hibás a videokártya is akár
De amugy mivel 20-30percig jó
nem lehetséges túlmelegedés? ilyen idöben nem kizárt
illetve tápegység hibás / túlmelegszik?
milyen pontosan? márka, típus, Watt
Az 1. probléma megoldódott :D lefrissítettem a játékot..
origin - bf - telepítés kijavítása és helyrejött :D
már csak a 2. probléma a probléma képet sajnos nem tudok róla csinálni mert nem látszik ... vidit feltöltöm a youtubra és megleshetitek valamennyire látszik rajta
(PRINT SCREEN el nem látszanak a vonalak szal nem a gép csinálja hanem valahol a gép és a monitor közt lehet :))
Gép adatok :
cpu : AMD 1100T
Alaplap: Gigabyte GA-890FXA-UD5 v2
VGA : Gigabyte GTX 570
Táp : Chieftec cft-600-14cs (600W)
Ram : kingmax hercules 2200mhz 3x2gb
Cpu hűtő : cooler master v10
Vga hűtő gyári gigabyte...
De mért nem fotót (fényképezögépel, telefonal) csinálsz? és azt töltöd fel na de mindegy
amugy netán kábelezés rosz? vagy csatlakozó vga n vagy monitoron
moniţor más gépen jól megy?
videokartyára mas monitort probáltál
megy jól?
táp az jó
hütés jó de az érdekelt hogy terhelve hányfokra menek fel hardverek
pl Speccy vagy ilyesmi program kiirja
fotón / vidin nem látszik a csikozás
Aidával néztem a hőfokot
fur mark vga terhelés
intelburntest cpu terhelés
egy időben mind2 terhelés
VGA: 76
CPU: 56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!