Milyen router ajánlotok amin lehet torrentezni? (Ne legyen drága)
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok amire rá lehet kötni a külső HDD-t és onnan tölti fel, úgy hogy a gép ki van közben kapcsolva!2012. júl. 8. 15:33
1/8 anonim válasza:
"Olyanra gondolok amire rá lehet kötni a külső HDD-t és onnan tölti fel, úgy hogy a gép ki van közben kapcsolva!"
mivan? úgy érzem zavar a zűr, zűr a zavar :D
spec. kedvenc a tplink
2/8 A kérdező kommentje:
Látom nem érted, csak akkor nem tudom, hogy miért szólsz hozzá...
2012. júl. 8. 15:45
3/8 anonim válasza:
Azt hiszem csak az Apple router-re lehet rákötni külső HDD-t (bár nem biztos) az viszont nem olcsó.
4/8 Argloss válasza:
Nincs olyan nagy zűrzavar. Vannak olyan routerek amikre lehet külső merevlemezt kötni és még torrent kliens is van bennük. Persze ezek nem olcsók. Viszont nem gyári firmware segítségével (pl.: DDR-WRT, OpenWRT) meg lehet oldani a dolgot csak némileg tudni kell angolul, hogy nehogy téglaként funkcionáljon utána a router...
Egy ilyennel szerintem már megoldható a dolog:
TP-Link TL-WR842ND - [link]
5/8 MaXXeGee válasza:
Igazából, itt csak az a kérdés, hogy melyik routerre lehet torrent klienst tenni, vagy melyikben van. Mert az adattárolás egy NAS segítségével megoldható bármilyen routerhez.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. júl. 8. 16:08
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor ezt megveszem,összedugom a HDD-vel, telepítem és utána működik vagy kell hozzá más program is?
2012. júl. 8. 16:12
8/8 anonim válasza:
torrentre egyet ajánlok....NSA310, vagy ujabb 320,325
nekem 310em van, de profi, annyi hogy kell egy progit rátenned, és megy mint álat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!