Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha az ipontol vettem egy...

Ha az ipontol vettem egy gépet és elszakítom a matricát akkor elveszítem a garanciát?

Figyelt kérdés
pont úgy van rárakva hogy ne lehessen kinyitni csak úgy ha elszakítom elvesztem a garit?
2012. júl. 6. 12:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
de hát gondolhatják hogy takarítan iakarom-.-" nem majd 5 évig hagyom porosodni erre kitalálhatnának valami más rendszert.
2012. júl. 6. 13:09
 12/14 A kérdező kommentje:
oprendszer nélkül vettem.jah akkor jó mert én vidikari nélkül rendeltem mert azt máshonnan rendeltem mert ott olcsóbb.de én nem akarom berhelni meg semmi csak takarítani meg hogy azok vannak e tényleg benne amit akartam.
2012. júl. 6. 13:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Az szoftveresen is meg tudtad volna nézni, hogy azok vannak e benne tényleg, amit rendelték. :))

De a takarítás fontos, valóban. Réges-régen amikor ajándékba kaptam egy gépet a szüleimtől én is leszedtem az oldalát a háznak, de sikerült úgy leszednem, hogy meg se lehetett látni, hogy le volt véve vagy sem.

Igaz, akkoriban még nem ilyen hologramos matricák voltak mint most.

Ezek már elszíneződnek ilyen esetben...

2012. júl. 6. 13:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Én már az első napon leszedtem róla a matricát. Engem nem érdekelt. Így is úgyis kötelességük kicserélni a hibás hardvert.
2012. júl. 6. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!