Ha az ipontol vettem egy gépet és elszakítom a matricát akkor elveszítem a garanciát?
Figyelt kérdés
pont úgy van rárakva hogy ne lehessen kinyitni csak úgy ha elszakítom elvesztem a garit?2012. júl. 6. 12:36
11/14 A kérdező kommentje:
de hát gondolhatják hogy takarítan iakarom-.-" nem majd 5 évig hagyom porosodni erre kitalálhatnának valami más rendszert.
2012. júl. 6. 13:09
12/14 A kérdező kommentje:
oprendszer nélkül vettem.jah akkor jó mert én vidikari nélkül rendeltem mert azt máshonnan rendeltem mert ott olcsóbb.de én nem akarom berhelni meg semmi csak takarítani meg hogy azok vannak e tényleg benne amit akartam.
2012. júl. 6. 13:12
13/14 anonim válasza:
Az szoftveresen is meg tudtad volna nézni, hogy azok vannak e benne tényleg, amit rendelték. :))
De a takarítás fontos, valóban. Réges-régen amikor ajándékba kaptam egy gépet a szüleimtől én is leszedtem az oldalát a háznak, de sikerült úgy leszednem, hogy meg se lehetett látni, hogy le volt véve vagy sem.
Igaz, akkoriban még nem ilyen hologramos matricák voltak mint most.
Ezek már elszíneződnek ilyen esetben...
14/14 anonim válasza:
Én már az első napon leszedtem róla a matricát. Engem nem érdekelt. Így is úgyis kötelességük kicserélni a hibás hardvert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!