Ha az ipontol vettem egy gépet és elszakítom a matricát akkor elveszítem a garanciát?
Még a végén ők lesznek a hibásak...
Ez szerintem minden készre szerelt gépnél így van, nem csak iponban. Ha ők rakják össze akkor nem nyúlhatsz bele vagy bukod a garit. Ha meg berhelni akarod, ne rakasd össze, rakd össze magad. Nem értem min vagy felháborodva.
Ha nem értesz hozzá, meg inkább ne is akarj belenyúlkálni.
Jól összerakták azt hidd el.
Nem minden esetben tesznek rá matricát.
Kértél esetleg Win telepítést, vagy garanciát a komplett gép működésére?
Ha eltávolítod a matricát akkor csak a gép kompatibilis működéséről veszíted el a garanciát. Magyarul ha rajta hagyod akkor garantálják, hogy a beépített alkatrészek működni fognak egymással.
Ha van kedved távolítsd el és takarítsd ki a gépet, vagy építs bele bármit kedved szerint. A teljes gép működésére ugrott a garancia, de a beépített alkatrészekre érvényes egyenkénti garancia nem. pl. ha meghibásodik a VGA kártyád kötelesek magát a kártyát javítani amíg garancia van rajta, de azzal nem fognak foglalkozni, hogy jól fog-e működni a többi alkatrésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!