Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Uj rendszer, szerintetek jo lesz?

Uj rendszer, szerintetek jo lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A nagy kerdesem az lenne, hogy szeretnek egy gepet oszerakni, es kerdesekre lenne szuksegem h jol raktam e osze papiron. A rendszer.

PCU: i7 2600k

RAM: 16gb 1600Mhz

ALAPLAP: Asrock z68 extreme 3 gen 3

HDD: 1TB

SSD: majd idovel.

TAP: Corsair Enthusiast Series TX650W v2

VGA: HD 7970

Ezt a rendszert szeretnem oszerakni, de sajnos csak reszletekben tudnam megoldani, igy arra gondoltam h eloszor veszek 4gb ramot, i7 2600k-t, tapegyseget es alaplapot. Van egy gepem jelenleg abban van egy Nvidia geforce 9500 GT x16 pci 2.0, ugy neztem erosebb mint az intel hd igy eloszor meg csak ezt raktam bele, a problema pedig az lenne h ddr3-as a video kartya, igy nem e okozna problemat? Van egy HDD jelenleg sata 2-es 250GB azt tennem bele. Karacsonyra szeretnem teljesen oszerakni a gepet. Szerintetek kezdesnek jo lenne igy? ha beleraktam azt a vga-t es majd idovel teljesen befejeznem az uj gep oszerakasat?

Elorre is koszonom a valaszokat.

#SSD #HD 7970 #Intel Core i7 2600K #Nvidia geforce 9500gt
2012. júl. 5. 21:29
1 2
 11/16 Psyho ***** válasza:
az i5-2500k az i7 "kistestvére" nagyon jó. Plusz lehet húzni az órajelet elég szépen. Nézzél hozzá egy jó léghűtést (Arctic Cooler/Cooler Master/Noctua/stb...) és megközelíti az i7 teljesítményét. Ha van keret a 7970-re, akkor azt vedd.
2012. júl. 5. 22:06
 12/16 A kérdező kommentje:

akkor csak anyi h tovabb kell tartanom a gepbe a 9500 gt-t :D, nem eross kartya, raadasul ddr3-as de az intel hd kartyanal erosebb :D

Koszi a segitseget.

2012. júl. 5. 22:10
 13/16 anonim ***** válasza:

K prociban nincs videokártya (intel hd)

amugy ha gondolod Ivy i5 K t is vehetsz de drágább és kb. ugyan olyan mint Sandy (csak kisebb fogyasztás kicsit modernebb és valószínũleg anyira nem melegszik

Alaplapnak z77 et lene jó nézned szerintem

töbi faragásal egyet értek 8gb és 7870

Ddr3 videomemória miat nem lesz gond mivel nem füg ösze az mással

2012. júl. 5. 22:51
 14/16 A kérdező kommentje:

Miert lenne jobb z77-es alaplapot vegyek? mi a kulonbseg?

akkor ideiglenesen ezek szerint mar 100% h jo lesz a 9500gt, akkor meg jo h itt ez a kartya ha nincs a K prociban beepitett vga... koszonom kommentedet es varom valaszod

2012. júl. 5. 23:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Természetesen van videóvezérlő a K jelölésű processzorokban, de ahhoz ,hogy használd z77-es(vagy z68) lapkakészletes alaplap kell, amivel egyben tuningolni is lehet.
2012. júl. 5. 23:27
 16/16 A kérdező kommentje:
hat en ezt neztem ki... ALAPLAP: Asrock z68 extreme 3 gen 3 de mint irtam az elejen is :)
2012. júl. 5. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!