Uj rendszer, szerintetek jo lesz?
Sziasztok.
A nagy kerdesem az lenne, hogy szeretnek egy gepet oszerakni, es kerdesekre lenne szuksegem h jol raktam e osze papiron. A rendszer.
PCU: i7 2600k
RAM: 16gb 1600Mhz
ALAPLAP: Asrock z68 extreme 3 gen 3
HDD: 1TB
SSD: majd idovel.
TAP: Corsair Enthusiast Series TX650W v2
VGA: HD 7970
Ezt a rendszert szeretnem oszerakni, de sajnos csak reszletekben tudnam megoldani, igy arra gondoltam h eloszor veszek 4gb ramot, i7 2600k-t, tapegyseget es alaplapot. Van egy gepem jelenleg abban van egy Nvidia geforce 9500 GT x16 pci 2.0, ugy neztem erosebb mint az intel hd igy eloszor meg csak ezt raktam bele, a problema pedig az lenne h ddr3-as a video kartya, igy nem e okozna problemat? Van egy HDD jelenleg sata 2-es 250GB azt tennem bele. Karacsonyra szeretnem teljesen oszerakni a gepet. Szerintetek kezdesnek jo lenne igy? ha beleraktam azt a vga-t es majd idovel teljesen befejeznem az uj gep oszerakasat?
Elorre is koszonom a valaszokat.
Jó, de gondold végig, hogy mire is kell a gép.
Ha játékra kell, akkor felesleges az i7 és a 16 GB ram is.
" Hát ha egyenlőre elég de minnél hamarabb vegyél vga-t
"
A kovetkezo a vga lenne amit vennek. de egyenlore elbirna? nem lenne gond az h pci 3.0-as az alaplap a kartya meg 2.0-as es csak ddr3-as?
A kovetkezo szemelynek a valaszom pedig, full hd-ra szannam.
ertem, akkor lefaragom, a vga akkor menni fog vele amig nem veszek bele masikat, am a vga-t mire faragjam? hd 7870?
a video szerkesztes az hobbi szint, szeretem csinalni...
az i5 2500k tartos proci? vagy 2 ev mulva mar vehetek masikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!