40. 000 Ft-ért Inteles vagy AMD-s videokártya a jobb?
Figyelt kérdés
Játékra kéne videokártya kb 40k-ból. Ebben az árkategóriában Intel vagy AMD videokártyát érdemesebb venni? És milyet? Ajánlanátok 1-2-t?
Előre is köszi!
2012. júl. 4. 22:04
1/19 anonim válasza:
Az Intel nem gyárt videokártyákat, csak szólok. :D
2/19 anonim válasza:
3/19 anonim válasza:
Nincs Intel videokártya:D Csak nVidia és AMD. (Vagyis van integrált VGA valamennyi Intel processzorban)
Géped többi része?
4/19 Rambo75 válasza:
5/19 A kérdező kommentje:
HÚÚ b*zdmeg de hülye vagyok. Megártott a meleg :D nVidiát akartam írni ÁÁÁ ezt a szégyent :DDd
2012. júl. 4. 22:10
6/19 anonim válasza:
Ennyiért nincs jó NV.
6870-et vedd.
7/19 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm! Csak erre voltam kíváncsi, hogy egyáltalán van-e ennyiért. Nem nagyon ismerem az nVidiákat.
2012. júl. 4. 22:28
8/19 anonim válasza:
Őszintén szólva lehet,hogy ati van amiben jobb,de az nvidiák szoftvere jobb szerintem. (Linuxról nem is beszéljünk)
10/19 anonim válasza:
Az nVidia jóideje nagy ívben szarik a Linuxra. Meg a Windowsra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!