Valaki fel tudna világosítani? (fontos, sürgős) PLS!
Helló!
Olyan kérdésem lenne, hogy most egy intel konfig vásárlása előtt állok, a proci 2700K-lesz (jó áron van) de az alaplapok terén nem tudok dönteni, p67-est, és a z75-öst kizárom.
1 kérdés: Mit jelent az egy z68 as lapnál, hogy B3 revision, meg javított B3 ver. (mivel lesz jobb nekem, hogy most b3, vagy nem?)
2 kérdés: ha egy 2.generációs sandi proci nem támogatja a pci-e 3.0-át akkor számít egy z68-a lapnál, hogy gen3-as?
(z77-eseknél megértem a 3.0-át, mert az a ivy-t is tudja.)
Eddig AMD párti voltam, de most felhagyok, mivel túl gyenge 5x1 Portrai eyefinityhez.
Nem vagyok kezdő, csak ezt a pár dolgot tisztáznám intel terén!
Ha bármi kérdésem lenne, majd még írok ide.
Ha esetleg valaki egy jó lapot tud ajánlani, meghalgatom.
A válaszokat köszi előre!
Üdv.: Bexy
Legalább ne irj valótlant ez nem játékra keĺ neked arra nem kell 5 monitor
amugy sem tudom hogy van 5 monitor? széltében széteritve egysorban?
én amugy nem mondtam hogy asrock z68 rosz lene mivel most irtam elöször (mármint most 2. szor már)
ha az tetszik ved azt ez itt már nem a játékokról szol hanem a hardveres szorakozásról mert megteheted persze ted meg nem azt mondom hogy ne csak közönség elöt játszol? vagy minek ilyen rendszer?
amugy irtam 2011et ha pénz nem számit
de te csak ved azt ami neked tetszik
.
sabretooth ok anyaghasználata olyan hogy birniuk kel bármilyen extrém tuningot
még az asrock amit irsz az csak "alap" tuningra van
csak gondoltam neked nem csak alap tuning kel
hiába van fázis rajta
de kérdestem azt is hogy asus z77 sabre n sincs e elég fázis...
na de töröltem kérdést nekem épp elég volt enyi szorakozásból
én nemtudom megérteni hogy valakinek mi szüksége ere
ha lene 20milióm csak ara hogy gép rendszert csináljak biztos nem csinálnák ilyent
mivel én ha játszani akarok valóban a játék a fontos!
ha pedig nem ez a fontos akor ne mond azr mond hogy csak tuning érdekel mert hú de jó tuningolni fogyasztani 800W ot stb...
de ne nekem mert én töröltem mind mondtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!