Maddam kérdése:
Valaki feltette rolam egy videot youtube-ra hogy szedhetem le?
Figyelt kérdés
???? kerlek segitsetek nagyon fontos :)#fontos #koszy
2012. jún. 23. 06:30
2/12 MaXXeGee válasza:
Az, hogy szerepelsz egy videón (de az nem sérti a Youtube tartalmi irányelveit), nem elegendő indok arra, hogy letöröljék neked egy harmadik fél tartalmát. Mert kvázi, hogy bizonyítod, 1.hogy te vagy 2. hogy nem egyeztél bele.
Szóval kb. SEHOGY!
3/12 flr. válasza:
Ez azért nem teljesen így van.Csak olyan esetben távolítják el, ha személyiségi jogokat sért.
jó lenne tudni milyen videó..linkeld be.
4/12 flr. válasza:
Vagyis..rosszul fogalmaztam, MaXXeGee mondja jól.
5/12 anonim válasza:
Kis zászlócska a videó alatt -> sérti a jogaimat -> személyiségi.
Majd ők eldöntik, hogy jogos-e vagy sem :)
6/12 anonim válasza:
Esetleg ha megtudnád szerezni annak a felhasználó nevét és jelszavát aki feltette a videót, akkor egy szerű lenne.
7/12 anonim válasza:
Vannak olyan hackerek akik feltudnák törni...persze ha bizonyítod nekik, hogy te vagy. Sajnos az a baj, hogy a csávó angol, de ha érdekel belinkelem neked a twitterjét hogy felvedd vele a kapcsolatot.
8/12 anonim válasza:
ha tényleg komoly a dolog akkor itt van egy twitter cím ha tudsz angolul akkor írj nekik hátha segítenének. bár most elfoglaltak (: ... twitter(.)com/DeadLocklnc twitter(.)com/bloodatthieves
ha meg annyira nem nagy dolog akkor lehet nem fognak :D...
szívesen
9/12 A kérdező kommentje:
Mar irtam a youtube supportnak egy levelet le is szedtek ra 10 percre!!! koszonom amugy mindenkinek !!
2012. jún. 24. 04:53
10/12 anonim válasza:
Ürülök, hogy sikerrel jártál, nem gondoltam volna ilyen hamar leszedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!