Ez a pc tovább fogja kibírni mint a mai konzolok?
Fx-6100
hd 6850
4 majd 8 giga ram
Csak azért kérdezem, hogy többre megyek-e ezzel a géppel mint egy mostani konzollal.Mert szerintem az már a végénél jár.Szerintetek?
Hát a konzolok előnye hogy nincs gépigény, beteszed a Cd-t és játszol kb. 2perc.
Lemértem, ahhoz hogy én bf-3az tudjak: először is telepítem az origint-telepítem KÉTSZER a battlefield3-at, megnyitom a battlelogot-letöltök pár plugint hogy működjön-accountot kell csinálni és végül elindítani ami nem egy egyszerű dolog.
Ha már telepítve van: Origin-battlelog-indítás
Plusz ha megunsz egy szervert PC-n akkor SZÉPEN LÉPHETSZ KI A JÁTÉKBÓL és kezdheted előről.
Szemben a a konzollal ahol pár másodperc és kint vagy a menüben ennyi.
Hatékonyabb a konzol minden egyes szempontból.
Fejlesztgetni meg marha nagy öröm akkor ha van rá évi 100rugód.
Persze több esetben jobb/szebb a PC de azért néhol hatékonyabb a konzol. A konzol játékra lett kihegyezve de azért megy a multimédiai / böngésző is rajta:)
Hát most kinek melyik tetszik:D A mai konzoloknál max 2évvel bírja tovább ez a PC, de lesz nextgen de nem olyan az biztos, amit az egyik válaszoló küldött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!