Mit lehetne tenni?
Sziasztok
Valamit nem értek de már kur...ra idegesit....
A mai nap felraktam egy eredeti win7-et de mikor már felment minden progi cucc addig még okés de vagy 6 újrainditás után már nagyon lassú lett.
A windows betöltö képernyöre is sokat kell várni meg stb...
Ezt miért csinálja??
Pedig a gépem elég jó:
Alaplap: Gigabyte GA-970A-UD3
Processzor: AMD Fx4100 Quad Core 4 Ghz ( 400 Mhzet huztam rajta xDDDD)
Ram: 12 GB igy vannak: 4x2 GB Dual Geil Black Dragon 2333 Mhz Gyárilag tuningolt
Processzor Hütö: Zalman CNPS7X LED
Tápegység: Chiftec 550 Watt
Merevlemez: Samsung Spinpoint 1 TB 32 mb Cache

Sok felhasználói program szeret elindulni a Windows indulásakor, ezek nagy részét nyugodtan kikapcsolhatod.
Start menü - Futtatás - Msconfig - Automatikus indítás.
Innen szedheted ki a pipákat a telepített programok elől. Csak azok elől szedd ki amiket ismersz is. Ha végeztél akkor újra kell indítani a Pc-t, hogy érvényes legyen a beállítás.

Nekem gyengébb gépem van mégsincsenek ilyen problémáim.Csináltál rendszerpartíciót?Mert ajánlott csinálni ugyanis az jelentősen felgyorsíthatja a gépedet.De nem kis helyigénye van,nekem 30GB-os rendszerpartícióm van és már csak 6 GB szabad hely van,lehet látni hogy a Win 7 zabálja a helyet!Tehát rendszerpartíciónak ajánlott 30 GB felett lennie.
Ha nem csináltál rendszerpartíciót hanem ráraktad az 1 TB-re akkor bizony több idő kell a gépnek míg bejön minden és lassabb is lesz

Mindent úgy csináltam van a rendszernek 120 GB szabad helye :/
100%-os minden a winyómon és mégis kurvra lassú....
Az lassithatja hogy több netre csatlakozik pl Hamachi,Virtual Box Hálózat stb?
Mivel van egy Metin2 Szerverem és ahoz kellettek (Saját)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!