Játékra melyik lenne jobb? AMD FX6100 vagy AMD phenom II x4
láttam kommenteket hogy nem lehet a 6-8magot kihasználni windows 7-en meg ilyenek és most ezen töprengek.
(meg mire kijönnek olyan jó játékok amik elvárják a 8magot már ezek nagyon kifutottak lesznek stb.)
Mit csináljak e mailal?:)
este ránézek kérdésre és ide vagy és pluszba privátba is elküldöm konfigot
vagy akár emailre ha ez kel:D
de hátha befut adig egy hozáértö aki tud gépet öszerakni
mint
flr.
Alex111
pl. és még van pár névtelen is meg neves akiket most nemtudok
ezaz egyik konfig amit már kaptam. [link]
annyi kiegészítéssel hogy amd fx6100-al lenne a gép nem phenommal.
Látom zsiguli téged nem lehet meggyőzni, több kérdést feltettél ma, hogy játszani szeretnél, 150K van gépre. Kaptál is értelmes használható válaszokat, de neked nem áll össze kép, ha annyira ragaszkodsz az i5-höz akkor azt vegyél, vagy i7-et esetleg és akkor pont kikerül majd egy "jó" kis gt440 vagy valami hasonló VGA, amit kb, jövő héten le is cserélhetsz mert egy rakás szar.
Minden hozzászólásodból látszik, hogy fogalmad nincs a dolgokról a számítástechnikában, de azt biztosan tudod, hogy az AMD "szar".
Nekem telefonom van meg régi laptopom
sok jelentötsége nincs mivel régi tipusú bene minden de amugy intel nvidia
de nem azért vanak bene mert mintha aban biznák meg csak hanem mert ez volt akor legjob árban
ha asztali pc t én 150ezerböl játékra venék fentartások nélkül AMD t venék
jó van jóvan nem vagyok ebben járatos de azt tom hogy már annyian írták az amd-t hogy olyan lesz,tudom egész nap ilyen hülyeségekkel foglalkoztam,ne bántsatok már rájöttem hogy mi a hiba.corei5 drága lenne nagyon 1 jó vga-val
így úgy gondoltam amd fx6100 lesz de aztán jöttek hogy az szar így én teljesen össze vagyok zavarodva.
látom engem csak így lehet meggyőzni.:(
na cső
Ja te vagy az a kérdezö
én is látam már párat
teljesen jó konfig JÁTÉKra a legjobb enyiböl
de ha munkára kel akor szólj
nemtudom mi is a probléma azal
ha jobb konfig kell gyüjtöges még
200 bol máe olyat öszeteszeo hogy csak na
monitoral nagyon szép intel konfigor csináltam pár napja 210 böl
majd este irok privátot azthiszem
és majd eldöntöd mi legyen
ha töb lene kereted senki nem tartana visza i5 töl de nincs anyid most ...?
150k-ból NEM lehet gamer PC-t összerakni AMIBEN i5 van. Egyszerűen kevés a pénz rá. 150k-ból inkább ezt:
Asrock 960GM-GS3 FX - 11,176 Ft
AMD Phenom II X4 945 - 25,464 Ft
CSX 4GB DDR3 1600MHz - 6,348 Ft
VTX3D HD7850 2GB GDDR5 - 68,313 Ft
Seagate 500GB SATAII 16MB - 18,720 Ft
Samsung SH-222BB/BEBE Fekete OEM - 4,077 Ft
Ház: Asus TA-711 - 6,083 Ft
Táp: Chieftec CTG-450-80P - 12,357 Ft
Összesen: 152,538 Ft
It is irtam a konfigba amit linkelsz 945 van
de 965 el szebb lene
ha fx töl félsz mert igen az más technológiájú mint elöte készült procik de atól még nem sza*....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!