Melyik a jobb i5 2500k vagy i7 3770k? Játékra kellene! és milyen alaplapot ajánlotok hozzá?
Bőven elég egy 2500k is. Milyen a géped többi része?
Amúgy 2500k-hoz egy normális CPU hűtőt is vegyél, mert a gyárival nem ajánlom tuningolni(gondolom tuning miatt kell a K-s proci)
corsair 1600mhz quadkit 16gb ram
videókártya ilyen: [link] 4db van
táp 2db van thermaltake tought power 1350 és egy 1050 fsp egybekötve
hdd 2 db velociraptor 300gb sata3
akkor szerinted melyik proci a jobb játékra és milyen alaplapot ajánlasz hozzá?
köszi.....
néhány játéknál jó azé de az a lényeg melyik proci legyen i5 2500k vagy i7 2600k játákra és milyen alaplapot ajánlotok hozzá én megadtam 3 ami nekem tetszik de itt van mégegyszer
vagy szerintetek fölösleges a 2600k?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
de ha ti is tudtok jót akkor belinkelhetitek azt is én ezt kb 3 évre veszem !!!
és csak játékra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tökmindegy mit veszel ved azt amire van pénzed ha a legdrágábra akor azt
a 4 db 4890
NEM játékra van.
felejtsd már el ezeket a lapokat. csak azért vannak "játékos"ként reklámozva, hogy jó drágán el lehessen adni őket olyan embereknek is, akiknek nincs szükségük rá, de ezek valójában vérbeli tuninglapok. neked márpedig nincs szükséged ilyenekre, hacsak nem meg akarod dönteni a CPU-z valid világrekordját.
add el azt a két felesleges tápot meg a négy radeont és álltsd össze azt a konfigot amit már a másik kérdésnél is ajánlottam (2500k, p67, 8gb ram, HD7870/7950, HDD, SSD, 400/500W táp)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!