Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nvida geforce gt 220 videókárt...

Nvida geforce gt 220 videókártya 3D beállítása ho lehetséges?

Figyelt kérdés
Olvastam tegnap valahol hogy az nVidia kártyk képesek 3D megjelenítésre vettem ma hozzá szemüveget de nem tudom hol kell beállítani hogy 3D-be jelenítse meg a dolgokat. A pontos tipusa a kártyának: GV-N220D2-1GE. Hol tudom beállítáani? Valaki segítetene? Driver fent van.

2012. jún. 18. 18:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nagyon rosszul tetted, hogy vettél hozzá szemüveget. Az a kártya még hallomásból se ismeri a Vision 3D-t. Nem tudsz vele 3D-zni. A normális nVidia Vision 3D-hez min. egy GTX560. (És még azzal sem tudnál maxon 3Dben játszani mindennel FullHD-n.) Nem beszélve arról, hogy kell még mellé olyan monitor is, ami támogatja ezt a technológiát, és bírja a 120Hz-es képfrissítést.
2012. jún. 18. 19:00
 2/11 A kérdező kommentje:
értem, egy gyenge kezdetleges 3D-t sem tud?
2012. jún. 18. 19:01
 3/11 anonim ***** válasza:

Minecraft ot nézd meg vele ha 3D re átváltotad

aztán megyözödsz róla hogy mit tud...

2012. jún. 18. 19:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat, vártam. Ide az emberek épp azért teszik fel kérdéseiket mert nem értenek valamihez, attol mert te értesz hozzá attol még nem kell leoltani a másik és nem kell bunkózni...
2012. jún. 18. 19:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem tud. Mint már mondtam, ahhoz monitor is kéne. Meg ha rákeresel a "GT220" kifejezésre és az nVidia oldalára mész, ott látni fogod a "Támogatott technológiáknál", hogy nem látod a 3D Vision-t. :D
2012. jún. 18. 19:06
 6/11 anonim ***** válasza:

nem viccböl irtam

MineCraft játék tudod az a hires javás

na bana van 3D mód

probáld ki

enyi....

és akkor megtudod milyen az a te hardvereidel

2012. jún. 18. 20:51
 7/11 anonim ***** válasza:
vagyis csak akkor tudsz 3D z ni ha és csak ugy ha a játékban is van iylen beálitás
2012. jún. 18. 20:52
 8/11 anonim ***** válasza:
92%

"Olvastam tegnap valahol hogy az nVidia kártyk képesek 3D megjelenítésre vettem ma hozzá szemüveget.."

??

Vettél hozzá? Azzal mi lett amit hozzá adtak?

Biztos ugyanolyant vettél amit a kártyához adtak korábban?

Mert csak a hozzátervezett darab illeszkedik vezérlés szempontjából.

A kártya készletében mindig benne van a hozzá illeszkedő és általa vezérelhető szemüveg is. Külön csak úgy érdemes venni másod szemüveget ha viszed magaddal a régit és pontosan ugyanolyant veszel, ha kell még másik.

Viszont ha nem 3D-hez készült a nVidia kártyád akkor venni kell újat amihez jár és használható szemüveg is!

2012. jún. 19. 14:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Oh shit -.-" Értelmesen olvasd el légyszives, szögeértés füstölő 1-es. Kommentek olvast, bocsi. :)
2012. jún. 19. 20:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Minecraft pl. torrentröl is letölthetö...
2012. jún. 21. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!